31 Mart 2019'da yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde belediye başkanlığına hazırlanan Ak Parti Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Altan siyasi çalışmalarına devam etmenin yanında bilişim alanında yapılacak yenilikleri de kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

Sultangazi'de Bilim Vadisi Kurulacak

Teknoloji ilerledikçe bilişim ve bilim alanına olan ilgi de artmaktadır. Yetenekli, genç beyinlerin pasif kalmayıp üretici konuma geçebilmeleri için uygun çalışma ortamlarına ihtiyaçları vardır. Bu gençleri ülkeye kazandırmak için onları teşvik edecek platformların hazırlanması oldukça önemlidir. Sultangazi ilçesinde bu tür platformların artırılması için tüm imkanları değerlendireceğini açıklayan Altan, başkan seçildiği takdirde ilçeye bilim vadisi kurulacağını açıkladı.



Bilim Vadisinde Uzman Komisyon Üyeleri Olacak

Ramazan Altan; İlçedeki başarılı mucit öğrenciler başta olmak üzere genç yaşlı ayırt edilmeksizin herkesin hayallerini gerçekleştirebilmesi için bilim vadisi kurulacağını, vadinin ve mucitlerin bütün ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını açıkladı. Bilim vadisine katılacak olan mucitlerin kurulacak olan uzman komisyon üyeleri tarafından seçileceğini söyledi. Böylelikle her yaş grubundan seçilecek mucitler yeteneklerini belediyenin sağlayacağı destek ve hizmetle faaliyete geçirmiş olacaklar.