Aslı Zen: Herkes kendi mayosuna bakacak

Bayramda mayoyla Merit Park Otel Letafet’te sahneye çıkan Aslı Zen "Mayoyla çıkan kişiler bazı sosyal medya kullanıcı tarafından eleştiriliyor" sözlerine "Herkes kendi mayosuna bakacak. Benim mayom taş gibi... Bu yaşta giysinler de göreyim? Ben uzun tuvalet ve elbiseler giyiyordum. Herkes giyiyor ben de 'Bir tur giyeyim' dedim. Benim için cesaret kıyafeti çünkü daha önce giymemiştim" cevabını verdi.
'MORGÜL ÇIĞIRMIŞ'
Aslı Zen "Bayhan'ın 'Tiryakinim' ve Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' şarkılarını söylemesi ile ilgili olarak da "Ben de cover şarkılar yapıyorum. Bayhan'ı beğendim, Yılmaz'ı beğenmedim. Yılmaz Morgül biraz çığırmış gibi olmuş. Bağırmak var bir de çığırmak var. Aslında güzel söylüyor şarkıları... Ama işte konuşuluyor. Başka ne yapsın adamcağız?
'BENİMLE KİMSE SAVAŞMIYOR'
Büyük bir savaşın içindeyiz. Sürekli savaşmak zorundayız. Benim avantajım şarkı yazıyorum. Ferhat Göçer ve Fatih Ürek'e yazdığım şarkılarla hayatını değiştirdim. O yüzden benimle kimse savaşmıyor. Öyle özelliğim olmasa beni paralarlardı" diye konuştu.
Gözde Çay’a teklif yağıyor

Rol aldığı yapımlara etkileyici oyunculuk performansı ve güzelliğiyle damgasını vuran Gözde Çay, yapımcıların radarına girdi. Çok sayıda teklif alan oyuncu, yaz dönemini bu projeleri değerlendirerek geçiriyor. Gözde Çay yakında kararını verecek ve yeni yayın döneminde ses getirecek bir rolle seyirci karşısında olacak!
1991 yılında İsviçre’de doğan Gözde Çay, eğitim hayatını Beykent Üniversitesi Basın Yayın Bölümü’nde tamamladı. 2000 yılında Swatch’un çocuk saatlerinin yüzü olan güzel isim, daha sonra Burhan Akçin, Craft Tiyatro gibi birçok yerde oyunculuk eğitimi aldı.
16 YILDIR OYUNCULUK YAPIYOR
Profesyonel oyunculuğa 2008 yılında “Prenses Perfinya” dizisinde Atilla Ercan’ın kızı rolünü üstlenerek başlayan Gözde Çay, daha sonra “Müziklerin Efendisi”, “Adab-ı Muaşeret”, “Selena”, “İki Aile”, “Doktorlar”, “Rüya Gibi”, “Gümüş”, “Hayat Dediğin”, “Kaderimin Oyunu”, “Baba”, “Teşkilat” ve “Kuş Uçuşu” adlı film ve dizilerde rol aldı.
Selçuk Kılıç "Batur Timi " Filmi İle Geliyor

En son “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Selçuk Kılıç, “Batur Timi” askeriye aksiyon sinema filmiyle beyaz perdede fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.Başrolünü ise Selçuk Kılıç üstleniyor. Haziran sonu çekimlerine başlanacak olan film Starworks Productions yapımcılığında, Yönetmen koltuğun’da ise Serkan Döner ve Batuhan Nozuhur oturuyor.Batur Timi sinema Film Alanya’nın dağlık alanlarında çekilecektir.Başarılı oyuncu Selçuk Kılıç en son başrollerini birlikte paylaştığı Özlem Gezgin ile "Her Renkte Aşk" sinema filmiyle gündeme oturdu . Selçuk kılıç sinema filmi çalışmalarını için Alanya ya geçti ,bir yandan tatil ve yoğun bir şekilde aksiyon sahneleri provalarına başladı...
Ünlü isimler lansmanda buluştu...

Türk mücevher sektörüne ‘ilk’lere imza atarak yön veren ve 118 yıllık deneyimiyle sektörün en köklü kuruluşlarından biri olan Ariş Pırlanta, ‘Ariş ile 1906’dan Bugüne Evet’ konseptiyle cemiyet dünyasından birçok tanınmış simanın yanında ünlü oyuncuların da katılımıyla düğün sezonuna hızlı ve pırıltılı bir giriş yaptı.
Sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katıldığı, Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş ve Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, asırlık düğünlerin hikayeleri ve nesiller boyu düğün takıları ilginç ve keyifli etkinlikler eşliğinde paylaşıldı. Ayrıca yılın genel değerlendirmesi ve gelecek yıl ile ilgili öngörüler, mücevherde trendler ve moda, Ariş Pırlanta tasarım ve koleksiyonları, ‘Zamansızlık’ ve ‘Sürdürülebilirlik’ kavramları paylaşıldı.
Toplantıya cemiyet ve sanat dünyasından Bennu Yıldırımlar, Cenk Torun, Açelya Topaloğlu, Erdem Kaynarca, Çiğdem Batur, İpek Erdem, Ümit Kantarcılar, Gözde Duru, Ceren Benderlioğlu ve Batuhan Ekşi gibi isimler katıldı.
Genç Şarkıcı Cerem Onurluer Büyüledi
Pop müziğin parlayan yıldızlarından Cerem Onurluer, önceki akşam Azka Otel’de sahne aldı.
Güzelliği ve enerjisiyle dikkat çeken Onurluer, sahne performansıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.
Giydiği şık ve cesur dekolte kıyafetiyle göz kamaştıran güzel şarkıcı, kıyafetiyle gözlere hitap ederken söylediği şarkılarıyla da konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.
HARBİYE’DE KENAN DOĞULU COŞKUSU
Yaz konserlerine tam gaz devam eden Kenan Doğulu, 19-20 Haziran’da bayram coşkusunu her yaz heyecanla beklenen Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ne taşıdı. Müzik dünyasının yıldızı, Atlantis Yapım organizasyonuyla en sevilen şarkılarını İstanbullular için seslendirdi.
Harbiye’nin etkileyici atmosferinde, keyifli yaz akşamlarında müzikseverlerle buluşan Doğulu, iki gece üst üste sevenlerine unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Konserlerini “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla açan müzisyen, geniş repertuarıyla yıllardır Türk pop müziğinin hitleri arasına giren, aralarında “Yüzsüz Yürek”, “Doktor” ve “Hiç Bana Sordun Mu”nun da yer aldığı parçalarını müzikseverlerle hep bir ağızdan söyledi.