Neden böyle bir başlık attım?  Çünkü "Barış Harekatı!" sadece bir başlangıç! Hem de çok büyük bir başlangıç!  Daha hâlâ "III. Dünya sava

Neden böyle bir başlık attım? 
Çünkü "Barış Harekatı!" sadece bir başlangıç! Hem de çok büyük bir başlangıç! 
Daha hâlâ "III. Dünya savaşı mı çıkacak?" şeklinde düşünenler varsa; III. Dünya Savaşı zaten başlamadı mı?  sorusunu sormak lazım! 
 Ne zaman başladı biliyor musunuz? 78 İran devriminde! Ve hâlâ devam ediyor! O zamandan bu zamana 50 Milyara yakın insan öldü! 
Ekonomik dengesizlikler, yeni kurulan tarikatlar, yeni  kurulan örgütler... Ve bu örgütlerin  isim başlarına "İslam" getirilmesi ve  terörle özdeşleştirilmesi... Haçlı Birliğinin İslam coğrafyasına sızması... Tüm bunlar III. Dünya Savaşı'nın içinde olduğumuzun net bir göstergesidir!
Savaş başlamıştı, sadece biz dahil değildik; son olarak biz de  dahil olduk. Söz konusu coğrafyaya aşama aşama girmiştik; şu an büyük bir operasyonla girdik ve çıkmayı da düşünmüyoruz.
 "Gazamız mübarek olsun!" dememdeki maksat şudur; "Biz gazaya kalktık, cihada değil! 
Türklerdeki cihat farklı, Araplardaki cihatın kelime anlamı farklıdır! Araplarda cihat, savaştır. Türklerde gaza Allah adına yapılan seferdir!

Biz savaşa girmedik, biz gazaya girdik!

Ve bunu hâlâ anla(ya)mamakta ısrar edenleri, "Masum Kürt'leri öldürüyorlar!" diye iftira atanları; çok basit bir şekilde eleştireceğim!
DAEŞ kurulurken; birçok Arap Müslüman öldürüldü, birçok Kürt öldürüldü, değil mi? DAEŞ'e "Terör örgütü!" dediler de ne hikmetse; NATO'su, BM'si birleşmesine rağmen, bir tarafta Türk güçleri, bir tarafta Suriye güçleri olmasına rağmen; ve bunlar bir çukurun içerisinde olmasına rağmen, hala dünyada DAEŞ terörü diye yaygara koparanlar; DAEŞ'i bitiremiyorlar! Biz sınırlarımızı ve mazlumları korumak için ve dünyanın kabul ettiği bir terör örgütü ile savaştığımız için; "Kürtler öldürüyor!" deniliyor! Biz ona Kürtleri öldürüyor demeyelim de "Teröristler etkisiz hâle getiriliyor!" diyelim. Terörün ırkı, dini yoktur! Mademki Kürtler öldürülüyor, tırnak içinde "DAEŞ Müslümandır!" o zaman Müslümanları da öldürüyoruz biz!

Nasıl ki Amerika istediği yeri terörist ilan edip, istediği yere girebiliyor; din , millet ayrımı yapmıyor; biz de aynı şeyi yapıyoruz! 
Terörist Türk ve Müslümansa onu da etkisiz hale getiririz! 

 Bozgunculuk yapan herkesi etkisiz hale getirmek için gazaya çıktık!

Biz, Türk Müslüman ordusuyuz! Arap Müslüman orduları haysiyetlerini, şereflerini Haçlı Birliğine sattığı için; şerefini, onurunu hiç kimseye satmayan; gittiği her yere adaletle giden ve feth ettiği yeri yeşerten  Türk- Müslüman ordusu bugün de adalet için savaşıyor!

Ve bugün Türk ordusunun içerisinde Arap ta var, Kürt de var, Kafkas da var, Boşnak'ı da var!
"Türk ordusu" Türk Milleti adı altında her milleti barındıran bir ordudur!
Sadece yöneten grup Türk'tür! Yani o hiyerarşi ile yönetir! 
Bugün G. Doğu'da Kürtleri öldüren, Kürtler de var.

Türk ordusunun içerisinde dinler ve ırklar konuşulmaz; Türk ordusunun içerisinde "Millet!" konuşulur!
Nokta !!!