Karanlık çöküpte, uykuya geçtiğinde; sokakta havlayan köpeklerin sesi uykularını kaçırır! -Burası çok önemli- karanlık çöktü ve havlayan kö

Karanlık çöküpte, uykuya geçtiğinde; sokakta havlayan köpeklerin sesi uykularını kaçırır!
-Burası çok önemli- karanlık çöktü ve havlayan köpekler!
Peki karanlık kimin üzerine çöktü? Asıl mesele bu! Sen bir mücadele verdin ve dinlenme vaktin geldi! Köpekler karanlık çöktüğünde havlarlar! Neden? Çünkü meydan boş! Meydanın boş olduğunu zannederler ve olabildiğince havlarlar! Gece sessiz olduğu için sesleri gür gelir! Biri çıkıp, bir taş atsa; it sürüsü hemencecik dağılıverir! Bundan kurtulmanın yolu gece olduğunda pencerelerinizi, kapılarınızı kapatıp; havlama seslerini duymamaya çalışarak uyumaktır!
Eğer pencerelerinizi açıp, uykularınızı kaçıracaksanız meydan sizin!
Köpek havlamış, havlamamış şahsen benim umurumda değil! Ben yoluma bakarım!
Sabah, gün ışıldadığında ben mücadeleme bakarım! Ne yapabilirliğime bakarım! Geceleri köpeklerin sesi gür çıkar! Neden? Meydanı kendilerinin zannederler!
“Fırsat var elimde, ben havlamak için yaratıldım, karanlık çöktüğünde meydanı kendimin sanarım ve dilediğim kadar havlarım!” derler!
Şimdi mültecileri, Avrupa’ya göndersen suç, göndermesen suç, sınır dışına göndersen insanlık dramı yaparsın suç, içerde barındırsan; “Maaş bağlıyorsun, besliyorsun!” suç!
Şimdi bu yazıdan dolayı bana da çok havlayacaklar! Buyursunlar, DİLEDİKLERİ KADAR HAVLAYABİLİRLER!
Ey Türk Milleti! Birinci vazifen Türk Milletini, Türk istiklâlini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir!
Aradan 100 yıl geçti! Bugün bazılarının zihniyeti…
Ey Türk Gençliği; Vatanını, milletini; Avrupa’ya, Amerika’ya vs sat!
Onlar için düşman; Avrupa değil, Amerika değil, Rusya değil; onlar için tek düşman var; o da ekmeğini yiyip, havasını soldukları topraklar!
“Atatürkçüyüm!” diyenler keşke gerçekten Atatürkçü olsalardı da Atatürk’ün nasıl bir vatansever olduğunu bilselerdi. “Bir Türk için dünyayı yakarım!” sözünü idrak edebilselerdi….
“Atatürkçülük!” demek onların mantığında “Muassır medeniyetlere çıkma!” ilkesini “Muassır medeniyetlerin söylediği şekilde havlamaktır!” şeklinde yanlış algılanmıştır!
Bugün istikbâli göklere taşıyan İHAlarımız, SİHAlarımız; “İstikbâl göklerdedir!” diyen Atatürk’ün bir hayalini gerçekleştirdi. Siz “Bunlara ne gerek var?” demekten başka ne yaptınız?
Biz sapına kadar Atatürkçüyüz de… Siz, Atatürkçülüğün neresindesiniz? İstikbâlimiz için gökleri kullanarak darmaduman ediyoruz düşmanları! Görüyor musunuz?
Atatürk’ün ilkelerini, devrimlerini ve dünyaya kafa tutuşunu, Atatürk’ün Lozan’ı reddetmesini, Atatürk’ün, İsmet İnönü’yü huzurundan kovmasını biliyor musunuz? Bugün baktığımızda AK Parti ve MHP ittifakı; Atatürk gibi masaya yumruğunu vurarak, Atatürk gibi gür bir sesle istikbâl mücadelesini tekrardan başlatarak aynısını yapıyorlar, Atatürk’ten sonra ilk defa!
Buyursun aksini ispat etmek isteyen varsa alnını karışlarım! Edemezsiniz! Atatürk’ün hayallerini ve hedeflerini yerine getirmektir Atatürkçü olmak!
Bugün “Savaşa hayır!” diyenler; daha önce YPG si, PKK sı binlerce askerimizi sınırda şehit etti, buna rağmen mi savaşa hayır? 90 ‘larda, günde 30 asker- 40 asker öldürüldüğü zamanlardan bahsediyorum!
Merak ediyorum, siz “Atatürkçüyüm!” derken, Atatürk’ün cesaretinin neresindesiniz? Atatürk’ün onurunun neresindesiniz? Bunu da geçtim. Bu devlet, ekonomisinin % 50 sini teröre harcamışken siz buna rağmen mi savaşa hayır diyorsunuz? Hadi bunu da geçtik… Ya arkadaş! Amerika’nın, Suriye’de ne işi var? Amerika açık açık “YPG BENİM MÜTTEFİĞİM!” derken, Esad açık açık “RUSYA BENİM MÜTTEFİĞİM!” derken bunları da mı görmüyorsunuz?
“Suriyeliler…” vicdanı kasanlar! Ben, ülkemde Suriyelileri istemeyen birinci insanım diyebilirim. Dünyanın neresine giderlerse gitsinler, nasıl giderlerse de gitsinler ki, şu vatanın kıymetini anlasınlar! Bu vatan onlara kucak açtı! Suriyelilerle ömür boyu yaşamak zorunda mıyız halk olarak? Zimmetledik mi? Ev sahipliğimizi yaptık, sonra da kapıları açtık, isteyen buyursun dedik! Zorla gönderdiğimiz de yok! Ya Avrupa’ya gidecekler ya da vatanlarına! Vatanlarına dönemiyorlar, o zaman Avrupa’ya… Söz konusu Avrupa’nın huzuru olduğunda “Def olsun gitsinler, bıktık bu Suriyelilerden! diye çığıranların olmayan vicdanları sızlamaya başladı!

Yunanistan’ı sorgulayacaklarına, Türk hükümetini sorguluyorlar! Kardeşim, biber gazı sıkan Yunanistan!

Özellikle Türkiye’de yaşasınlar baskısı kuruyorlar ki, halk isyana kalksın! Bunu da mı görmüyor sunuz?
Biz 34 askerimizi şehit verdik; onurluyuz, gururluyuz. (Şehit aileleri söylüyor bunları!) Biz leş vermedik!
Gerçekten vatanperverseniz, namusunuzla ve onurunuzla seviyorsanız bu ülkeyi; dünya bir olmuş üzerinize çullanmışken -ki buna kurtuluş savaşı deniliyor, daha önce yaşadık- biz o dönemde yoklukta bu ülkeyi terk etmedik ve teslim etmedik! Şimdi varlıkta mı terk edeceğiz?
Ey ittihak ve Terakkiciler! Ey bazı lobilerin , karanlık çöktüğünde sadece havlayanları!
Nasıl ki yıllar önce bir Jön Türk akımı oluştu ve destekçisi Fransa idi, İngiltere idi, sizin şu an onlardan farkınız ne?
Atatürk, İttihak ve Terakkiye karşı Kuva-yi Milliye’ yi kurmadı mı? Onlar düşmandır ve bu ülkeyi parçalamak isteyen bir gruptur demedi mi? Ve onlarla mücadele etmedi mi? Daha sonra Kuva-yi Milliye halkın ordusudur deyip te Milli Mücadeleyi başlatmadı mı?
Bugün Atatürk’ün verdiği mücadelenin aynısı veriliyor! Biz ülkemizi, o gün teslim edebilirdik ve bir İngiliz sömürgesi hâline gelebilirdik!
O gün, bir Türkün burnu kanamasın diye savaşılmadı mı ve onu bir Türk yapmadı mı?
“Atatürkçüyüm!” demekle olmuyorsun Atatürkçü! Atatürk’ü takip ettiğinde oluyorsun!
İttifak ve Terakkinin devamı olan Jön Türklerin görevi; bugün bu vatanı kendi sahiplerine teslim etmektir! Ki bugün meydanda Almanya var!
Nutuk okumamış Atatürkçüler (!) Nutuk’u okusun!
Nutuk’tan bir haber olanlar, sadece ticaret için Nutuk satarlar!
Ve şucusun, bucusun diye saldıracaklara bir not: Ben taraf tutmuyorum; sadece entelektüel bir biçimde gözlemlerimi aktarıyorum. Kişici değil, kurumcuyum! Ben Milliyetçiyim, ben devletçiyim, yeniliğe her zaman açığım fakat en önemlisi ben; örfümü- adetimi, Türklüğümü- Müslümanlığımı bilirim!