Aydan Kaya’nın çifte mutluluğu!...

Katıldığı popstar yarışması ile hafızalara kazınan şarkıcı Aydan Kaya’dan iki mutlu haber geldi.

Güçlü sesi ile her zaman dikkatleri çeken güzel şarkıcı Aydan Kaya dün Sarıyer evlendirme dairesinde gerçekleşen nikah töreni ile hayatını bir süredir birlikte olduğu Teoman Şafak ile birleştirdi.

Aydan Kaya evlilik haberini sosyal medya hesabından” Hayat size nasıl sürprizler sunar hiç bilmiyorsunuz ama bana öylesine bir hediye verdi ki şükürler olsun Allah’ıma Canım Kocam,Sevgilim,Hayat arkadaşım,Dostum ...Daima gülelim,mutlu olalım inşallah Hayatıma HOŞGELDİN Seni Seviyorum” notu ile duyurdu.

Aydan Kaya’nın hayatındaki ikinci mutluluğu ise çok yakında annelik heyecanını tadacak olması. Kaya, duyumlara göre 5 aylık hamile…

    

Ecem Erkek’e Altın Kelebek Kondu!

Güldür Güldür show'daki üstün performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ecem Erkek, 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'inde en iyi komedi dizisi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.

Güldür güldür Show'da özellikle oynadığı Naime karakteri ile herkesin sempatisini kazanan Ecem Erkek emeklerinin karşılığını yüksek bir halk oylaması sonucu ile Altın Kelebek ile taçlandırdı.

Birbirinden farklı tipleri canlandıran ve her birine ayrı ruh katan usta oyuncu Altın Kelebek Ödülünü aldından sonra sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak sevincini takipçileri ile paylaştı.

Ecem Erkek altın kelebek ödülü ile poz verdiği bir fotoğrafını ınstagram hesabından paylaştı ve "Yüksek bir halk oylamasıyla almışım bu ödülü . Bugün Adile Naşit’in mezarına gittim . Mezarını yıkadım, dua ettim . Sonra düşündüm . Ben de böyle sevilmek akılda kalmak istiyorum. Mezarım kurumasın üstünde otlar bitmesin . ???? öyle saf sevilmek ... tek isteğim bu...SİZİ SEVİYORUM ÇOK" notunu düştü.

Harbiye’nin Yıldızları

Pandemi süreci sonrası hayatımız yavaş yavaş normale dönerken pandemiden en çok etkilenen eğlence ve sanat dünyasında da güzel gelişmeler yaşanıyor.

Her yıl bir klasik haline gelen Harbiye Açık Hava konserleri bu yıl biraz geçte olsa başlıyor.Her ne kadar başlaması geçte olsa Harbiye konserleri diyince insan bir heyecan yapıyor.

Ben bu Açıkhava konserlerini çok seviyorum Harbiye’nin büyülü bir ortamı var, sanatçı ile konsere gelenler müthiş bir sinerji yaratıyor.Bir kaç saatte olsa çok farklı bir yerde tüm düşüncelerden uzak müziğin ritmi ile ruhumuzu besliyor bu konserler…

Bu yılki ilk konser serisi 22 Temmuz -31 Ağustos’ta “Harbiye Açıkhava’da Yıldızlar Geçidi adı altında Bayhan Production öncülüğünde gerçekleşecek…

Yine birbirinden yıldız isimler geçiş yapacak Harbiye’de…

Yıldız Tilbe,Deniz Seki, Linet, Teoman, Berkay, Mehmet Erdem, Aşkın Nur Yengi, Koray Avcı, Sinan Özen ve ilk Harbiye konserine çıkacak olan Simge Sağın bunlardan bazıları..

Aylardır kapalı ortamda çok sıkıldık çok bunaldık diyorsanız Harbiye’nin efil efil havasında bu müzik ziyafetini kaçırmayın derim…

     

Hoş geldin Melikşah Bebek!

Reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman'ın senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ ikinci kez baba oldu.

Mehmet Bozdağ ikinci çocuğu Melikşah'ın dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü yapımcı Melikşah Bozdağ'ın doğumunu "ugün ikinci evladımız Melikşah Bozdağ dünyaya geldi. Can yoldaşım eşim Aslı Zeynep’e bu güzel duyguları yaşatmaya vesile olduğu için teşekkür ederim. Rabbime sonsuz şükürler olsun." notu ile sevenleriyle paylaştı.


Su Işıltısı Gibi Bir Büklüm Büklüm

Usta oyuncu ve şarkıcı Işıl Yücesoy pandemi döneminde en üretken sanatçılardan olmuştu ve olmaya da devam ediyor…

Işıl Yücesoy “Sezen Aksu Sokağı” adında 10 şarkılık bir projenin startını vermişti geçtiğimiz haftalarda.

Sezen Aksu’nun klasikleşen şarkılarından ‘Kaybolan Yıllar’ ve ‘Şarkı Söylemek Lazım’ adlı şarkılarını seslendiren sanatçı şimdi de Büklüm Büklüm adlı şarkı ile karşımızda.

Bu şarkıyı çok severim tınısında ayrı bir duygusallık barındırır.Bugüne kadar pek çok isimden bu şarkıyı dinledik, çoğu avaz avaz okudu bu şarkıyı!...Sanki meyanlarda ne kadar tize çıkılırsa o kadar alkış alacaklarını sanıyorlar, aklı sıra seslerinin gücünü gösteriyorlar

Yok valla Işıl Yücesoy yılların tecrübesi ile yeni kuşağa şarkı nasıl okunur, duygu geçişleri nasıl yapılır, bağırıp çağırmadan bir şarkıdan nasıl alkış alınır hepsini öğretiyor.

Büklüm Büklüm’de aynı böyle olmuş…Işıl Yücesoy’un sesinden su ışıltısı gibi bir “Büklüm Büklüm” dinlemek istiyorsanız sanatçının youtube kanalına abone olun derim, böyle sanatçı ile şarkıcı arasındaki kavramı da biraz daha iyi öğrenme fırsatınız olur!..

Survivor’dan Bunalanlar İçin “Sen Çal Kapımı”

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana geldi.

Dizi daha ilk bölümüyle AB hedef kitlede 4.99 reyting ve 17.49 share aldı.

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in oynadığı dizi reyting listesinde kendine iyi bir yer bularak ekran serüvenine hızlı bir giriş yaptı.

Yaz sezonu nedeniyle yeni program ve dizilerin azaldığı bir dönemde yükselişe geçen survivor yarışmasından sıkılan kitleyen Sen Çal Kapımı dizisi ilaç gibi geldi.

Tarkan Anket Yaptı!

Tarkan sosyal medyadan takipçilerine sordu " kestireyim mi? kestirmeyeyim mi?

Türk popunun megastarı Tarkan sosyal medya hesabından takipçilerine uzayan saçlarını kestirip kestirmeme konusunda öneride bulunmalarını istedi.

Tarkan saçı sakalı uzamış fotoğrafını paylaşarak "Aylardır kestiremedim saçları...Bu Pandemi döneminde son durumum bu Ay ne yapmalı? Kestirmeli mi? Uzatmalı mı?" şeklinde öneride bulunmalarını istedi.

Takipçilerinden gelen yorumlar Tarkan'ın saçını uzatması lehindeydi...

Ünlü popçu bu yorumlar üzerine "Yorumlarınızın çoğu uzatmamdan yana galiba:)Valla ben de özlemişim uzun saçlı olmayı. Belki de uzatırım tekrar" dedi.