Harun şef’ten hayran bırakan  İngiliz puding tarifi  …

Sadece İngiltere’nin mütevazı mekanlarında  bulabileceğiniz ve vazgeçilmezleri olan İngiliz pudingini evde nasıl hazırlayabileceğinizi şef Harun Sevdi’nin tarifi ile  adım adım uygulayarak elde edebilirsiniz.

İngiliz pudingi

500 gr şeker

500 gr un

5  ad yumurta

15 gr tuz

200 gr magle şurup

200 gr ezilmiş mekke hurması

200 gr ekspresso

Tereyağı ve şeker çırpılır.

Yumurtalar tek tek yedirilir

Magle şurup eklenir

Tuz ve un eklendikten sonra en son

Hurma ve ekspresso kahve eklenir

Çukur bir cama koyup ağzını hava almayacak şekilde hazır hale getirilir

Pişirimi tencerenin içerisine 1.5 sürahi su katıyoruz kekimizi tencereye yerleştirip ağzını kapattıktan sonra 3 saat kısık ateşte buhar yardımıyla pişiriyoruz

Sosu

200 gr şeker karamel haline getirilip

300 ml sıcak ekspresso ilave ediyoruz 1 dk. karıştırıp soğumaya bırakıyoruz

Piştikten sonra soğumaya alıyoruz servis esnasında mikro dalgada 15 saniye ısıtıp

Üzerine 2 kaşık kadar ekspresso sosu ilave edip servis ediyoruz.

Erdem Kınay'ın eli değdi

Türk pop müziğinin genç ve yetenekli yıldızlarından olmaya aday Oğuz Saral, yaz ayına girerken yeni projesi "Ya Sen Ya Hiç"i müzikseverlerin beğenisine sundu.

Geçtiğimiz dönemlerde Emre Kaya'dan büyük destekler alarak" Heves" Ep'sini yayınlayan genç sanatçı müzikal kariyerindeki adımlarını sağlam ve istikrarlı atmaya devam ediyor.

Wilma Elles Talat Er'i yalnız bırakmadı

Albümde kliplenen ''Can Veririm Senin İçin'' şarkısı tiyatrocu ve oyuncu Wilma Elles’in eşliğiyle gerçekleşerek izleyicisiyle buluştu.

Lansmana da katılan Wilma Elles, "Ben şarkıcı değilim ama böyle büyük isimlerle aynı sahnede olmak beni çok heyecanlandırıyor. 'Yok Artık Biz Aşık Olduk' düeti için elimden geleni yaptım gerisi dinleyicimizin takdiri" dedi,

Dünya markaları yarım asırlık tecrübeyle buluştu

Yaklaşık 50 yıldır Bursa’da, otomotiv sektöründe başarılı projelere imza atan bir aile şirketi olan Revar, tekstilin hazır giyim ayağındaki iki yeni markası ile büyümeye devam ediyor. 0-14 yaş bebek ve çocuk giyiminde hizmet veren Edlis Kids, Türkiye ve dünyada en büyük çocuk markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Markanın kurucuları Elif ve Semih İğde’nin vizyonu altındaki markanın ana binası Bursa Bademli’de olup Balat, Sur Yapı AVM, Zafer Plaza AVM, İstanbul Emaar AVM ve Nev Çarşı AVM’de şubeleri bulunuyor.

"SESS" 11.YILINI KUTLUYOR

Bodrum'da eğlence denilince ilk akla gelen "Sess" geçtiğimiz akşam sezona merhaba dedi. Türkbükü'nde bulunan "Sess" bu yıl 11. kez kapılarını tatilcilere ve eğlence severlere bir kez daha açtı. Bodrum da eğlencenin nabzını tutan "Sess"in işletmesini Nedim Binler, Ecevit ve Yüksel Yılan kardeşlerin yaptığı mekanda açılış gecesine katılan konuklar arasında Gül Dürüst, Uğur Heperol, Gaya-Alpay Başaran, Şale- Jan Klod Kayuka, Garo Nişan, ve Cemal Yarar gibi isimler vardı.

RUS VE UKRAYNALI GENÇ KIZLAR KLİPTE BULUŞTU

Bugüne kadar yapmış olduğu albümleriyle büyük çıkış yakalayan İbrahim Bağış, müzik dünyasında bir ilke imza attı. 2 haraketli şarkısına aynı anda klip çeken başarılı şarkıcı klibinde ise 37 Ukrayna  ve Rus genç kız oynattı.

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden İbrahim Bağış, sahilleri coşturacak 2 haraketli şarkısını piyasaya sürdü. Yakışıklı şarkıcı ‘Narim’ şarkısında 7, ‘Bir Şarkım Var’ isimli şarkısının klibinde ise ülkemizde yaşayan Laleli’de mağazalarda çalışan 30 Ukraynalı ve Rus  genç kız oynattı. Aynı anda dijital platformlardaki yerini alan şarkılar şimdiden büyük ilgi gördü.

Rahatına düşkün babalara…

Evgör Mobilya’nın birbirinden konforlu berjer ve koltukları, Babalar Günü’ne özel yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor. Rahatına düşkün babalar için ideal hediye alternatifi olabilecek farklı tasarım, renk ve kumaş seçeneğine sahip koltuk ve berjerler, Haziran ayı sonuna kadar avantajlı fiyatlar ile satın alınabiliyor.

Homend’den Kahve Düşkünü Babalara Özel Kampanya 

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri markası Homend’den “Babalar Günü” için harika bir hediye seçeneği: Homend 5006h Otomatik Ayarlı XL Cam Hazneli Filtre Kahve Makinesi. Homend Coffeebreak, babasına eşsiz bir kahve deneyimi yaşatmak isteyenler için, bu Babalar Günü’nde en doğru seçenek olacak.


Fatoş Aksoy’un yeni oyuncağı

İstanbul'da gece kulüplerinde aldığı sahnelerle ve canlı performanslarla ismini duyuran güzel şarkıcı Fatoş Aksoy, yeni single hazırlıklarını bitirir bitirmez soluğu Bodrum’da alacak. Arap esintili bir parça için klip hazırlığı içinde olan ve Bodrum’a dinlenmek ve eğlenmek için gideceğini belirten Aksoy, kendisine yeni bir UTV aldı. Yeni oyuncağıyla Bodrum’un keyfini çıkaracağını Fatoş Aksoy, “O kadar çok teklif alıyorum ki, Almanya, Danimarka ve Bodrum’dan teklifler var. Önce güzel bir tatil yapıp Bodrum’un keyfini çıkarmak istiyorum. Sonrasında ise teklifleri de değerlendireceğim. Çünkü ben sahnedeyken çok eğleniyorum ve dinleyenlerimi de eğlendiriyorum, eğlenceli bir insanım yani” diye konuştu.

Petlebi.com Samsun’a Geliyor!

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen online pet shop’u olan petlebi.com 23-24-25-26 Haziran günlerinde Samsun Atakum Kent Meydanında gerçekleşecek olan Samsun Pet & Kid Fest 2022 Karadeniz 2. Evcil Hayvan ve Çocuk Festivali’ne katılacağını duyurdu!

Babalar Günü’nde Babanızı Kinetix ile Mutlu Edin

Babanızın her gününe eşlik edecek sportif bir şıklık sunmaya ne dersiniz? Babalar Günü’nün yaklaştığı bu günlerde hediye arayışına girenler, en trend modelleri Kinetix Koleksiyonu’nda buluyor.

Kübra Doğru Ünlü, ‘Sandık’ ile okuyucunun karşısına çıktı!

30 yıldır medya sektöründe gazeteci, yazar ve spiker olarak görev alan, son olarak ATV Avrupa'da ana haber

bülteni ile ekranlarda olan Kübra Doğru Ünlü, Sandık ile kitap severlerin karşısına çıktı.

Kübra Doğru Ünlü, Sandık’ı kitap severlerin beğenisine sundu. Ünlü’nün ikinci eseri olan ‘Sandık’, Mavi Nefes Yayınevi tarafından yayınlandı.

1915 Ahıska muhaciri, geniş bir ailenin Kisetip’ten İstanbul’a uzanan, hüzünlü yaşam yolculuklarının, tarihi gerçekler eşliğinde anlatıldığı ‘Sandık, raflarda okuyucusunu bekliyor.

Samy Ertan Cesaret sözünü tuttu. Kolay gelsin yayında.

Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Samy Ertan 3 şarkıdan oluşan 'Cesaret' albümünün son çalışması 'Kolay Gelsin' i kliplendirdi.

Projeye başladığında albüm çıkarmanın cesaret işi olduğunu ve albümdeki her şarkıya klip çekerek albüm isminin hakkını vereceğini dile getiren sanatçı, sözünde durdu ve son çalışmasını da kliplendirerek albümdeki tüm şarkıları kliplendirmiş oldu. Kolay Gelsin isimli çalışma'nın klip yönetmenliğini Enes Bilal Taşçı üstlendi.

https://youtu.be/EjdMRXKSC5Y