Ünlü şarkıcı, hazırlıkları aylar süren gecenin açılışını sahneye salıncakla inerek yaptı.


Özel tasarlanmış sahnesi ve dev prodüksiyonu için 2 aydan fazla süredir çalışan Deniz Seki konserinde Dile Kolay, Yakamoz, Seni Seveni Sev, Acele, Ağlamak Yok, Zor Mu?, Kop Gel Günahlarından, Suya Hapsettim , İyisin Tabii gibi bir çok gibi pek çok hit olmuş şarkısının yanı sıra yeni albümünden yepyeni şarkıları seslendirdi.
Seki’yi bu anlamlı gününde dinlemek ve heyecanına ortak olmak için yaklaşık bin 500 kişi mekanda yerini alırken, şarkıcı Simge Sağın ,Reyhan Karaca ve Semih Koç,Seyhan Müziğin sahibi Bülent Seyhan,ünlü organizatör Banu Noyan , milletvekili Lütfü Türkkan,gazeteci Funda Erkoç gibi ünlü isimler de konseri en önden takip ettiler.
Seki konserinde Gülşah Saraçoğlu imzalı iki ayrı kostüm giydi. Konserin ilk bölümünde Seki, sahneye havadan sarkan bir salıncakla indi. Şarkıcı ikinci bölüme de bir istiridye kabuğu içinden çıkarak başladı. Seki, “Siyah renk Japonlar’da mutluluk demek. Ben çok mutluyum. Şarkılarım her zaman benden güçlü çıktı. Benim en büyük mirasım şarkılarım bu geçen 20 yılda” şeklinde konuştu. Kilo aldığı ve mide ameliyatı olacağı yönünde çıkan haberler hakkında da konuşan Seki “İncecik bir kadınım. Sporla ve diyetle fazla kilolarımdan kurtulacağım için ameliyat olmadım” dedi.


 

 

Haber: Funda ERKOÇ
Editör: TE Bilisim