TEKİRDAĞ (DHA) - Tekirdağ'da, psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen İbrahim Y. (55), biri polis 3 kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra kaçarak zorla girdiği evde İsmail Ş.’yi (57) bıçaklayarak öldürdü.

Olay, gece saatlerinde merkez Süleymanpaşa ilçesi Tintinpınar Caddesi üzerindeki bir kıraathanede başladı. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ileri sürülen ve daha önce de bazı saldırılarda bulunduğu belirtilen İbrahim Y., elinde bıçakla girdiği kıraathanede çalışan bir kişiyi bıçakla yaraladı. Ardından müşterilerden birini de bıçakla yaralayan İbrahim Y., ihbar üzerine gelen polislere de direnip, saldırdı. Bu saldırıda ise 1 polis kolundan yaralandı.

Kargaşadan yararlanarak kıraathaneden dışarıya çıkıp, koşarak uzaklaşmaya çalışan İbrahim Y., kendisini kovalayan polis ekiplerinden saklanmak için bir apartmana girdi. 4 katlı apartmanın en üst katına çıkan İbrahim Y., dairenin kapısını çaldı. Dairede oturan İsmail Ş.'nin kapıyı açmasıyla birlikte zorla içeriye giren Yakut, elindeki bıçakla İsmail Ş.'yi saldırıp boğazından ve çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan İsmail Ş., olay yerinde hayatını kaybetti.

Takviye gelen polis ekiplerinin de desteğiyle dairede sıkıştırılan İbrahim Y., biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildikten sonra güçlükle yakalandı. Gözaltına alınan İbrahim Y., emniyete götürüldü. Yakut’un bıçaklayarak öldürdüğü İsmail Ş.'nin cansız bedeni ise Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma sürüyor.
Editör: TE Bilisim