Eğer elektronik sigaranız varsa ve likit satın almayı düşünüyorsanız, bu durumda bilmeniz gereken bazı ayrıntıları mutlak suretle göz önünde tutmalısınız. Türkiye genelinde 500,000’i aşkın elektronik sigara sahibi, cihazlarına alacakları likitleri seçerken ne gibi ayrıntıları gözden geçirmesi gerektiğini bilmemektedir. Bu durumların önüne geçmek ve kişilere doğru bilgi aktarımları sunabilmek açısından çalışan ekibimiz ile kendinizi her an güvende hissetme şanslarına sahip olun.

Likitler kaç farklı çeşide ayrılıyor?

Likit kendi alanında yüzlerce farklı çeşit barındırmaktadır. Bu sebeple önceliğinizi tat veya damak zevkinize göre değil, amacınıza göre tercih etmelisiniz. Buna istinaden;

  • Nikotin aromalı likitler / Bu likit türleri, sigara bağımlılığından kurtulmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. İçeriğinde daha az nikotin miktarı barındırması veya sıfır nikotin ile sigara tiryakiliğinden kurtulmak isteyenlere ‘aromasız’ olarak sunulmaktadır.

  • Normal aromalı likitler / Sigara bağımlılığı olanlar veya olmayanlar tarafından tercih edilir. Daha doyurucu bir likit türü olmasından dolayı sigaradan istenen ihtiyacın büyük bir kısmı karşılanmaktadır. Ek olarak sigaraya kıyasla neredeyse 10 katı daha az zararsız bir üründür. Birçok farklı aroma ve çeşit barındırmaktadır.


Bu iki farklı likit seçimini kendinize uygun bir şekilde gerçekleştirin. Daha sonrasında likit satın alabilmek ve işlemleri en kısa sürede sonuca bağlayabilmek açısından en uygun ürünleri gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.

Ağız Tadınıza Uygun Likitler Keşfedin

Pek çok aromaya bağlı olarak likitler sunan teknik kadromuz, bu sayede tam da ağız tadınıza uygun likitler keşfetmenize olanak tanımaktadır. Böylelikle istenen ürünleri satın almak ve aynı zamanda düzenli kullanımı ile sigara tüketimine kalıcı bir şekilde ‘dur’ demek sizlerin elinde. Bilindiği gibi sigara tüketimine bağlı olarak birçok olumsuz etken ortaya çıkmakta ve kişiler yaşadığı bu olumsuz durumları hayatından silebilmek açısından likit kullanımlarına ağırlık vermektedir. İhtiyacınıza uygun çalışma zeminleri yaratan ekibimiz, böylesi bir hizmet türü ile beraber onlarca farklı çeşit ürünü gözden geçirmenize de olanak yaratmaktan geri kalmamaktadır.

Likit ve Elektronik Sigara ile Sigara Tüketimlerine Son Verin!

Hayatınızdan sigarayı çıkartmak istiyorsanız ve bu bağımlılık seviyesinden kurtulma hayalleriniz varsa likit seçimlerini en doğru şekilde yapabilirsiniz. Yukarıda yaptığımız tanımlama sayesinde piyasada ki önemli ürünlere ulaşmak ve sorunsuz bir kullanım sağlamak söz konusudur. Günlük olarak binlerce kullanıcı e likit satın almak için oluşturduğu siparişler sayesinde var olan sigara tiryakiliği sorunlarının önüne geçebilmektedir. Üst düzey bir ürün olması ve ortamda bıraktığı nefis koku ile sizlerin sigaraya bağlı olumsuz etkenlerden sıyrılmanızı sağlayacak bir ürünü denemek ister misiniz? Anında siparişler oluşturmak ve bu alanda öne çıkan bir ürünü denemek amacıyla tercihinizi web sitemizden yana kullanmayı ihmal etmeyin. Piyasanın çok satan ürünlerini en cazip fiyatlardan tarafınıza sunuyoruz.
Editör: TE Bilisim