Bundan belki 10 yıl önce bu tabiri kullandığımızda insanların büyük bir bölümü komplo teorisi diyordu.

 

Ancak bugün bu tabiri Dünya liderleri ve küresel elitler her fırsatta dillendiriyor ve Yeni Dünya Düzeni’nin kurulmasının kaçınılmaz olduğunu söylüyor.

Yeni Dünya Düzeni’nin dini şüphesiz ki Dünya üzerinde kabul edilen tüm dinleri ortadan kaldırıp tek bir ortak dini ortaya çıkarmaktı.

Ve şimdi yeni bir din ürettiler.

Chrislam…

Yeni Dünya Düzeni tek bir elden tüm dünya insanlarının yönetilmesi için kurgulanan bir proje…

Dünya liderleri ise maalesef bu büyük plana kişisel çıkarlar için boyun eğdiler!

Barkod’lanan, çiplenen, uzaktan müdahale ile kontrol edilebilen hatta bir adım ilerisi yarı insan yarı robot bir insan tipi üretmeyi planlayan küresel elitlerin projesi Chrislam…

Hristiyanların ve Müslümanların ortak inancı…

Peki neden Chrislam hiç düşündünüz mü?

Çünkü hem Hristiyanlar, hem de Müslümanlar için de çok yoğun bir Mesih beklentisi var!

Dünya’nın sonunun yaklaştığında, yaşadığımız dünyamızda kan, gözyaşı, haksızlık ve zulüm ayyuka çıktığında Mesih’in geleceğine inanıyor çünkü bu toplumlar…

İşte tam bu noktada ise küresel elitlerin planı devreye giriyor!

Mesih bekleyen toplumlara, bekledikleri Mesih’i sunmak ve onları Mesih çatısı altında tek bir din etrafında yeniden toplamak!

Olur mu demeyin olur!

Zira günümüz de kendisini peygamber ilan edenlerin dahi arkasında onlarca gruplar toplanabiliyorken, tüm Dünya’nın gözleri önünde hologram teknolojisi ile bir mesih indirseler ona iman edecek ciddi bir çoğunluk olacaktır.

Papa Françis tarafından oluşturulan Katolik – Müslüman dinler arası konseyi, 2022’de imzalanan anlaşmaya göre cami ve kiliseyi birleştiren yeni Chrislam’ı resmen duyurmuştu.

İlk merkezi ise Birleşik Arap Emirlikleri.

Yani diğer bir tabirle ilk Tek Dünya Dini olan Chrislam’ın ibadet merkezi, cami ve kilise birleşimi olan yerleşke Birleşik Arap Emirliklerinde Vatikan eliyle kuruluyordu.

Şimdilik Müslüman olan devletlerin hiç birinden ne tepki, ne kınıma ne de başka bir eylem ya da söylem gelmedi.

Devletlerden gelmediği gibi halklarında pek umurunda değil gibi gözüküyor çünkü kamuoyuna bu konuda hiçbir bilgi verilmediği gibi haber ise ört bas edilerek gündemden hızla düşürüldü.

Haşlanan kurbağa deneyinde olduğu gibi şimdilerde bu yeni bir din değil aslında dinlerin birbiri ile kaynaşması diyerek geçiştiriyorlar.

Mesele ise kazanın içinde kurbağa olan bizleri yanmadığımıza ikna etmek!

İlk defa Nijerya’da ortaya çıkmıştı, 1970’li yıllardı, yine Vatikan eliyle misyonerlerin ortaya attığı bir fikir ile Muhammed peygamberin Camisi, İsa peygamberin kilisesi olmasın, birleşelim dediler ve Muhammed’in kilisesi diyerek ismini de Chirsislam koydular.

Diğer bir ismi ise Kur’an’ın Kilisesi ya da İncil’in camisi.

Daha şimdiden kendisine Müslüman diyen ve körü körüne savunan bir çok insan var!

Neden dinler arasında düşmanlık olsun, ayrışma olsun ne güzel işte tüm dinler birleşiyor, kardeşlik oluyor diyenlerde var!

Ama unuttukları bir şey var! İslam dini kimseye düşmanlık gütmez ve barış dinidir ve Allah katında tek din islamdır!

Devam edecek…