Yıl 29 Ekim 2023 Türkiye  Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılında, “Türkiye Cumhuriyeti Devlet - Millet Dayanışma Federasyonu” iki yıl içersinde devlet millet dayanışması ilkesi ile kısa zamanda devletin desteği ve aşağıda ismi verilen kuruluşların büyük özverili çalışmaları sayesinde binyılların dayanışma efsanesi başarısına büyük bir imza attı. Türkiye Cumhuriyeti’nin dünyanın en büyük 7 devleti içerisinde olduğunu söyledi. Federasyonu  en önemli açıklamadında ise vatandaşlarımızın her şeyi devletten beklememelerini ve devlete yardımcı olursak başarının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Yapılan bu çalışmaların başarılı sonuçlarını , görsel ve yazılı basını önünde, bütün dünya kamuoyu ile paylaştı!

“Merhamet Cemiyeti: Merhamet insana karşı gösterilecek en güzel duygudur, ilkesi ile bir araya gelen bir grup vatandaşımızın kurduğu dernek, kuruluşundan sonraki çalışması sonucunda 10 milyon insana devamlı geçim yardımı dağıtmaya başladılar.

Şefkat Derneği: Büyük bir çalışma sonucunda  10 milyon genç öğrenciye karşılıksız burs verildi ve kalacak yeri olmayanlar yemek dahil ücretsiz yurtlarda kalma imkanı ile laptop olmayan bütün öğrencilere laptop ve de bedava internet bağlanmasını büyük ölçüde başardı.

Adalet Derneği: Haksızlığa uğrayan vatandaşlarımızın hakkını aramak için cemiyet kurarak büyük bir başarıya imza attılar

Zerafet Derneği:  Muhteşem bir eğitim seferberliği başlatarak, tüm Türkiye’de 50 milyon insana zarefet dersi vererek, sosyal yaşamlarını güzelleştirmeye ilk afımları attılar.

Nezaket Derneği: Nezaketli insanlat grubu adı altında birleşen vatandaşlarımızdan oluşan gönüllüler, birbirine karşı nezaketli olunması için verdikleri dersler dayesinde 60 milyon insanımızı nezaketli yaşamın tadına varmak gibi güzel bir çalışmayı başlattı.

Letafet Derneği: Letafet yaşamın kendisidir; adı altında bir araya gelen bir grup vatandaşımızın oluşturduğu dernek biyük bir başarıya imza atarak 70 milyon insanımızın birbirlerine karşı sevecen konuşmalarını sağlamak için büyük bir adım attı.

Nedamet Derneği: Nedamet sevgi yolunun ilk adımıdır ilkesi ile hareket eden  bir grup vatandaşımızın oluşturduğu kurum sayesinde; binlerce mahkum ve zanlı nedamet getirerek ( pişman olarak) suçlarını itiraf edip, suçluları ifşa ederek millet dayanışması yolunda devlet ve de millet düşmanlarının isimlerini açıkladı.

Kuvvet Derneği: Kuvvetli millet uzun ömürlüdür, sloganı ile yola çıkan bir grup vatandaşımızın oluşturduğu derneğin çalışması sonucu dünyanın birçok devletinde ve bilhassa komşu devletlerinde verilen konferanslarla Türkiyenin güçlü bir devlet olduğu defalarca anlatıldı. ...Ve yurtdışında büyük övgüler aldı.

Sıhhat Derneği: Sıhhatli millet güçlü devleti yaşatır, sloganı ile bir araya gelen vatandaşlarımızın kurduğu cemiyet köy ve şehirlerimizdeki  90 milyon insanımızın sağlık sorunlarını çözmede büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca her türlü salgın hastalıkların aşı ve ilacını bulmayı başararak dünya insanlığına büyük bir hizmet vermeyi sağladı.

Selamet Derneği: Selametli trafik yaşamı sevenlerin ilkesidir, sloganı ile bir araya gelen bir grup vatandaşımızın kurduğu vakıf, trafik sorununu kökünden hal ederek yolculuğun selametli yapılmasını ve  can kaybını önlemeyi başardı.

Dirayet Derneği: Dirayetli olmak iradeli olmaktır, ilkesi ile  bir araya gelen bir grup vatandaşımız yasaklı maddelere karşı savaş açarak bilhassa gençlerimiz ve her yaştaki insanınızı bu kötü alşkanlıklardan vazgeçirmeyi başardı.

İsabet Derneği: Hayatta en iyi seçim insanın en sevdiği mesleği seçmektir, sloganı ile bir araya gelen vatandaşlarımızın kurduğu dernek sayesinde bilhassa  lise mezunu gençlerimizin meslek  seçimine yardımcı olarak geleceklerine ilişkin isabetli seçimlerini %95 başardı.

Cesaret Derneği: Cesaret toplumun kendine güvenidir, ilkesi ile bir araya gelen vatandaşlarımızın kurduğu cemiyet devletin iç ve dış güvenliği ile ilgili mücadele veren güvenlik kuvvetlerimize maddi ve manevi destek vererek her türlü terör sorununu çözme hususunda %99 başarı kazandı.

Samimiyet Derneği: Samimi davranış karşındaki insanı rahatlatır, ilkesi ile bir araya gelen bir grup vatandaşlarımız kimsesizler ve sokak çocuklarına sahip çıkarak onlara  iş ve okul temin ederek %99 başarı sağladılar.

Afiyet Derneği: Afiyet vücudu tok tutuğu gibi ruhu da tok tutar, ilkesi ile  bir araya gelen vatandaşımızlarımız kurdukları dernek sayasinde Türkiye’de yemeksiz kimsenin kalmamasını sağladılar.

Hassasiyet Derneği: Ölçü ve tartı da hassasiyet  toplumun birbirine güvenini artırır, ilkesi ile bir araya gelen bir grup vatandaşımız eksik gramaj ve tartıda hile yapılmaması konusunu Türkiye gündeminde çıkarmayı başardılar.

Acizyet  Derneği: Acz içinde olana yardım toplumu ayakta tutar, ilkesi ile bir araya gelen bir grup insanımızın kurduğu cemiyet  acz içinde olan kişilere sahip çıkarak şiddet ve tecavüze büyük bir önlem getirerek  konuyu Türkiye gündeminde çıkardı.

Himmet Derneği: Canlının her türlüsüne yardım dünyayı güzeleştirir, ilkesi ile bir araya gelen bir grup vatandaşımızın kurduğu cemiyet yardıma muhtaç insanlara, hayvanlara ve kurumaya yüz tutmuş bitkilere meyveli, meyvesiz ağaçlara sahip çıkarak sorunu büyük ölçü de hal ettiler.

Kemaliyet Derneği: Olgun insan bir milletin yön göstericisidir, ilkesi ile bir arayı gelen bir grup vatandaşımız mesleğinde tecrübeli ve emekli olmuş insanlar sayesinde bütün Türkiye’de gençlere verdiği seminerlerle birlik ve beraberlik konusunu anlatarak barışa giden yolu açtılar. 

Kavmiyet Derneği; Her türlü ırkçılığa hayır, ilkesi ile bir araya gelen bir grup vatandaşımız kurduğu cemiyet, Türkiye’deki bütün toplum bireylerini tek millet çatısı altında birleşmesini sağlayan çalışmasında büyük başarı sağlayarak, her türlü yanlış anlaşmaları ortadan kaldırmayı başardı.

Tarih ve edebiyat Derneği: Tarihini bilmesen seni tarihle cezalandırırlar, edebiyatını yani dilini iyi kullanmayan bir millet yok olur, ilkesi ile bir araya gelen bir grup vatandaşımızın  kurduğu cemiyet verdiği konferanslarla, yaptığı görsel ve yazılı yayınlar sayesinde milyonlarca kişiye  tarih ve edebiyat bilinci konusunda  farkındalık yaratmayı başardı.

Maneviyat Derneği: Toplumun dinininin bütün güzelliklerini öğrenmesi, insanlığa adalet getirir, ilkesi ile bir araya gelen bir grup vatandaşımız devletimizin büyük desteği ile gençlerimize ve toplumun her kesimine verdiği eğitimlerle büyüğe saygı, küçüğe sevginin komşulukta dayanışmanın, toplumun en vazgeçilmezi olması gerekliliğinin önemini vurguladı.

Necabet Derneği: Asalet milletin yüceliğinin ifadesidir sloganı ile bir  araya gelen vatandaşlarımızın kurdukları derneğin çalışması sonucu onurlu millet dersleri sayesinde Türk Milleti’nin insanı değerlerinin erişilmez olduğu dünya kamuoyuna duyuruldu.”

Cümlelerini inşallah hep beraber huzur içinde okuyacağız diye büyük bir inanç taşıyorum!