Gönlümüzün duyguları seçme şansı yoktur.Hadi diyelim seçebildik.Hepimizin seçimi mutluluktan başka ne olabilirdi ki.Yüreğimizin dergahına mutluluk kavramını yerleştirme gayreti içindeyiz hepimiz.

Belki gözden kaçırdığımız bir ayrıntı var: Hüzün topraklarından geçmeden, mutluluk adresine varılmaz.Mutluluğun kıymetini bilebilmek lazım bi kere.Bunun için de hüzünler zaman zaman misafir olur yüreklerimize.Birşeylerin kıymetini bilebilmenin anahtarını bırakırlar bize. 

Bardaktan boşalırcasına akan olumsuz düşünceler zihnimizi meşgul ederken, hayatın bir nebze olsun bu koşuşturmaya yön verebilmesi de bizim elimizde diye düşünüyorum.Çünkü insan, hayatına yön verebildiği ölçüde düşüncelerini eylemlere döker.

Zihnimizdeki düşüncelerin yansımasıdır yaşamda bir çok eylemimiz aslında.Hareketlerimiz,davranışlarımız...

Hatta duygularımız bile..Ne düşünürsen ona dönüşürsün...Düşündüğüne dönüştüğünde, senin iraden dışında zannedersin ama yine senin düşüncenin eseridir olduğun hal.

Öyleyse hadi bir değişiklik yap,güzel düşün de eylemlerine ve hayatına yansıyan güzellikleri keşfet...Yaşamında beyaz ışıklar yansın...

En güzel beyaz ışıklar içindeki duygularda buluşmak dileğiyle...