Doğal Alışveriş Noktası: 

Yeşil Limon / Mersin

Akdeniz ve Torosların kucaklaştığı Mersin'de çok uzun süredir çiftçilik yapan küçük bir ailenin e-ticaret deneyiminden bahsedeceğim size. Yesillimon.com un hikayesi... Hemen hemen her çiftçinin yaşadığı sıkıntıları uzun yıllar yaşadıktan sonra çıkış yolu olarak; tek bir ürün üretmenin riskinden kurtulmayı ve doğrudan tüketiciye ulaşmayı benimsemişler. Şeker Portakalı, Tatlı Limon, Kan Portakalı gibi eski meyveleri üretirken Avokado, Lime , Çarkıfelek gibi yeni meyvelere de bahçelerinde yer vermişler. 2014 yılında www.yesillimon.com online satış sitesini hayata geçirip @yesillimoncom instagram sayfası ile de paylaşımlara başlamışlar.

Ailenin öncelikli amacı; Akdeniz Bölgesi dışında pek bulunmayan yeşil limonlarını ve endüstriyel zincirde talep görmeyen eski tür meyvelerini sizlere ulaştırmak iken yeni çeşitler üretmeye devam ediyor.

Dağ Çileği Reçeli / ORDU

Dağ çileği reçeli instagram sayfası Ordu’nun ünye ‘de  uzun yıllar  yapmakta olduğu Dağ Çileği Reçelini hiçbir katkı maddesi kullanmadan güzel Türkiye ‘nin her yöresine sağlıklı olması açısından  Cam şişelerde değerli müşterilerine  sunuyor .

 Gayet  kıvamlı ve lezzetli olup görüntüsüyle bile hoş bir izlenim bırakan dağ çileği oldukça faydalı bir meyvedir.Gayet  titizlikte hazırlanan bu reçellere rağbet oldukça fazla

Dağ Çileği Reçeli  dışında vişne,ayva,kayısı gibi diğer reçellerde aynı titizlik ve kıvamla hazırlanıyor.İnstagram sayfasını hayata geçiren  Emre Karayiğit’in   Annesi  tarafından yapılan ürünler  çileğinin bolluguna göre Eylül ayına kadar  devam ediyor.

TURİZMCİLER JOLLY TUR'UN TURİZM SOHBETİNDE BULUŞTU

Jolly Tur önceki gün Bodrum Türkbükü'ndeki Mavi Suite Otel'de otel sahipleri ve genel müdürler ile turizm sohbeti için akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar ve Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan'la birlikte Bodrum'daki birçok otelin yetkililerinden oluşan 50 kişi katıldı.

YENİ NORMALİMİZ: ONLINE ALIŞVERİŞ

Kozmetik sektörünün son dönemde büyüyen oyuncularından biri olan Famer Kozmetik pazara girdikleri dönemde yatırımlarını dijital ve e-ticaret alanlarında geliştirmenin meyvesini özellikle pandemi döneminde toplayanlardan oldu. Famer Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Çınar Kesen, pandemi sürecinin başta hizmet sektörü olmak üzere birçok sektör için oldukça yorucu ve zorlayıcı olduğunu ancak dijital kanallara geçişi de hızlandırdığını dile getirdi: “Online alışverişte gıda, kozmetik, kişisel bakım ve temizlik sektörleri bu süreçte kazanan olarak yer aldı. Elbette kötü günlerin kazananı olmaz fakat birçok marka kendini ölçerek hedef büyüttü, üretimini arttırdı ve hacmini görmüş oldu. Burada kazanan olarak sadece üreticiler veya markalar değil; işin ham maddeden ambalaja, tedarikten lojistiğe uzanan ciddi bir paydaş zinciri var. Dolayısıyla süreç, arz-talep döngüsünde ilerledi ve e-ticaret, günlük ihtiyaçlar olan gıda, temizlik, kişisel bakım ve kozmetik alanlarında yükseliş sergiledi.”

HAFTANIN MEKANI:

Uranus İstanbul Topkapı Hotel’den 'Hijyen' manifestosu

Uranus İstanbul Topkapı Hotel, çalışanlarının ve misafirlerinin sağlığı için Kovid-19 salgını sürecinde yaşanabilecek olası salgın risklerine karşı hijyen ve temizlik önlemlerini artırdı.

Niziplioğlu Holding’ten yapılan açıklamaya göre, Uranus İstanbul Topkapı Hotel uygulanmakta olan standartlara ilaveten salgın nedeniyle gerekli tüm hijyen önlemlerini aldı. Konuyla ilgili 'Hijyen Manifestosu' yayınlayan şirket, misafirlerinin konaklamasının başlangıcından bitişine kadar huzurlu ve sağlıklı geçmesi için her detayı düşünerek hizmet verecek.

Sağlıklı yaşam için gluten ve şekeri kesti

Tuğba Özerk, hayatından gluten ve şekeri çıkarınca daha sağlıklı bir yaşam sürdüğünü söyledi. Sosyal medyasından paylaştığı fotoğraflarla da bu iddiasını gözler önüne seren Özerk, spor olarak pilatesi tercih ettiğinin de altını çizdi. Tuğba Özerk, sosyal paylaşımına üç ayrı fotoğraf yükleyerek “Gluten yok, şeker yok, pilates var” notunu iliştirdi.

Emrah Gökçe Akduman İle Mavi Turda

ATV’de yayınlanan “Beni Bırakma” dizisinin başrol oyuncusu Emrah Akduman uzun süredir birlikte olduğu Gökçe Mavuş ile geçtiğimiz yıl dünya evine girmişti.

Dizi çekimlerinin yoğunluğundan tatile çıkamayanve Coronadan ve kalabalıktan uzak kalmayı tercih eden Emrah Gökçe Akduman çifti Fethiye faralya'da tekne turuna çıktı.

Ünlü çift Fethiye koylarını tekne turuyla gezerken bol bol denize girerek tatilin tadını çıkardı.

Karaca bakırdan gelen lezzet ve şifayı evinize taşıyor

Modern ve ileri teknoloji tasarımları, kendi buluşları ile ilklere imza atan böylece yaşamlara değer katan Karaca, tüketicilerini gelenekselleşmiş tarihsel dokularla da buluşturuyor. Aile büyüklerimizin evinde görmeye alıştığımız, nostaljik bakır tencereler Karaca ile mutfaklardaki yerini alıyor.

Acun Ilıcalı OPPO'nun Reklam Yüzü Oldu

Yeni nesil akıllı telefon modelleriyle Türkiye pazarında büyümeye devam eden OPPO, Reno3 Serisi'nin reklam çekimlerini tamamladı. Acun Ilıcalı, kızlarıyla birlikte ekran karşısına geçtiği reklam kampanyasında 'Hayatım Benim Koleksiyonum' diyerek; kendi hayatından koleksiyon değeri taşıyan anları paylaşırken; yeni OPPO Reno3 Serisi'nin üstün fotoğraf ve video özelliklerinin de altını çiziyor

Almula Merter Churm’den İngiliz tatilcilere: “En güvenli ülke Türkiye”

Almula Merter Churm, yaz tatilini geçirmek için çocuklarıyla beraber İngiltere’den Türkiye’ye geldi. Tatil beldelerinde salgına karşı üst düzey önlemler alındığına dikkat çeken sanatçı, “Türkiye sağlık konusunda dünyada lider konumda. Burada çocuklarımla beraber huzurla tatil yapıyorum” dedi.


Aydilge Çatıdan Sesleniyor 

Söz ve bestelerini kendi yazan sayılı yorumculardan olan sevilen sanatçı Aydilge, ''Nasıl İnansam?'' adlı yepyeni şarkısını dinleyiciyle buluşturdu.

10 Temmuz itibariyle tüm dijital platformlarda yayınlanan şarkı, günümüzdeki aşkların inandırıcılığını sorguluyor. Single kapağı için gelinlik giyerek poz veren ve bir çatının üzerinde aşkı beklerken görülen Aydilge, şarkısına ''Nasıl İnansam?'' adını verdi.

Ünlü çiftten muhteşem düet

Ünlü şarkıcı Bahadır Ak, söz ve müziği Cem Çınar'a aranjesi kendisine ait olan "Sen Delisin"  adlı teklisini DMC müzik etiketiyle sevenlerinin beğenisine sundu.

Kendisi gibi şarkıcı olan eşi Gizem Ak ile düet yapan sanatçı, aynı zamanda klipte de eşiyle birlikte rol aldı. Şarkının klibi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten 4 ay gecikmeli olarak çekildi.

DERYA ŞEN ORDUSUYLA EĞİTİMDE

Sinemanın ve ekranların güzel yüzü Derya Şen, pandemi sonrası yasakların kalkmasıyla oyunculuk atölyesinin çalışmalarına start verdi. Sevilen oyuncu her türlü tedbiri aldıklarını dile getirirken her öğrencinin ders öncesi ateşi ölçülürken maskesiz derste olmak yasak. Her geçen gün artan öğrenci ordusuyla gurur duyan Derya Şen öğrencileri birçok projede yer alırken, yeni sezonda büyük sürprizlerle oyuncularıyla ekranlarda olacağı vurgusunu yaptı.