Bu ifade ‘diz çöktürdük’ uydurma haberi ile sevinen Yunanlılara ait. Uydurma tarihleri altında ezilmekte, gençleri de kendi kinleri ile yetiştirmekteler. Öyle ki çocuklarının yakaları altına Türk düşmanlığını işleyecek kadar hastalıklılar. Belge ve kayıtlara rağmen tarihi kendi çıkarlarına göre yorumladıklarından Türkleri tanımazlar. Türkler onların aksine kendilerine yapılan Rum ve Ermeni çetelerinin, Hıristiyanların, katoliklerin ihanetini unutmaz ancak çocuklarını da kinle büyütmezler. 

Namaz kılan insanları katleden, camilerinde domuz kesen, akıl almaz işkenceler yapan köyleri, tarlaları yakan bir canlı ne kadar sağlıklı olabilir? Ülke sınırlarımıza tecavüz eden, eski vahşetlerine yenilerini ekleyen Yunanlıların Müslümanlara, Suriyelilere, Afganlara vahşet uygulamasına diğer milletler de göz yummaktalar.

Tarihini unutan ülkeler hatırlasın: 

Elleri, kafası kesilmiş çocukların, tecavüzden dolayı aklını kaybetmiş kadınların, öksüzlerin hesabını, Müslüman katliamını teşvik eden papaz Georges Meneksopoulos ve katliamı organize eden Yunan komutan Papa Grigoriou ve savaşa girenler bir gün vermelidir.

Dünyada birçok katliamın sorumlusu ve düzenleyicisi ülkelerin; Yunanistan’ın, İsrail’in, Fransa’nın, Almanya’nın, İngiltere’nin, ABD’nin, Rusya’nın ve diğerlerinin savaşlarını, soykırımlarını okursak:

Yunanistan, Mora’daki Türkleri göçe zorladı, 20 bin Türk katledildi. Yoğun baskılar sonucu 400 bin Türk bölgeyi terk etmek zorunda kaldı. Kozan’da Ermeniler Türklere saldırdı, pek çok insanı öldürdü. Yunan, yerli Rum ve Ermeniler Yalova’da binlerce Müslüman’ı öldürdü ve mülteci durumuna düşürdü. Osmanlı kaynaklarına göre 9.100 insan hayatını kaybetti.

Mısırda 15 bin Osmanlı askerine canavarca yöntemlerle işkence uygulayan  İngilizler; Afrika, Hindistan ve Avustralya kıtasında yaptığı soykırımlarda 5 milyon insanı katletti. Yine İngilizler ve Amerikalılar, 200 bin göçmen Alman’ı katletti.

İngilizler 1.dünya savaşında uçaklardan nasıl düşerse düşsün dik duran zehirli topuk dikeni atmıştı. General Hamilton bunun bir savaş suçu olduğunu ama Türkler insan olmadığı için suç değildir, diyecek kadar şeytandı.