Haftanın Mekanları

Bal Midye Bodrum

Yaz gelince deniz ürünlerine daha bir ilgi gösterir oluyoruz. Balığın, karidesin, ahtapotun yeri ayrı elbette ama güzel bir midye dolmanın yerini de hiçbir şey doldurmuyor. 

Bal Midye bodrum’da adını bir dünya markası haline getirmek, tüm yerli yabancı turistlere  Bal Midye dolmasını tattırıyor.

Geleneksel Lezzetleriyle Modern Meyhane: Sek Beyoğlu
 

İstanbul’da eğlence denince akıllarda yıllardır değişmeyen tek adres Beyoğlu’dur. Tarih kokan mimarisiyle turistlerin göz bebeği olan butik otelin teras katında kapılarını misafirlerine açan Sek Beyoğlu mutlu anılara davetiye çıkartıyor.

Tarihi Yarım Ada’dan adalara kadar uzanan eşsiz deniz manzaralı mekânda evinizdeki konforu aratmayacak şekilde ağırlıyor.

Okula dönüşü hesaplı kılan kampanya

Eğitim çağındaki çocuk ve gençleri okula dönüş heyecanı sardı. Bu mutluluğa ortak olan velilerden bazıları okul alışverişlerinin yanı sıra çocuklarının odalarındaki çalışma masası ve sandalyesi, kitaplık, dolap gibi mobilyaları da yenilemeye koyuldu. Mobilya markası Evgör, bu süreçte okula dönüşü hesaplı kılan geleneksel indirim günlerini, 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde de tekrarlıyor. Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, tüm çocuk ve genç odaları ile mobilya aksesuarlarında %30 indirim avantajı sunuluyor.

Emel Vardar’ın Camdan Kadınları Knidos’ta

Sanat dünyamızda ayrı bir yeri olan “Knidos’un Sır’ı” Sanat Festivali’nin 11’ncisi, 28 Ağustos’ta gerçekleşiyor. 

Muğla Datça Yaka Köyü’ndeki Uluslararası Knidos Kültür sanat Akademisi (KNİDOS) da düzenlenen festival de 6 kişisel sergi ve 40 farklı sanatçının karma sergisi var. Dünya pandemi ile mücadelesini sürdürürken, dur-durak demeden çalışan sanatçıların ürettikleri eserleri izlemek için de çok sayıda sanatseverin Datça Yaka Köyü’ne gelmesi bekleniyor. 

Murat Dalkılıç; “Mankenler Yerine Beni Tercih Etmelerinin Bir Sebebi Var”

Kayseri’de Başka Bir Algım Var

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, güzellik uzmanı Filiz Sağır’ın sahibi olduğu Filiz Gold Beauty estetik ve güzellik merkezinin açılışı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güzellik merkezi açılışında genelde kadın ünlü isimleri, mankenleri görmeye alışkın olduklarını ve şaşırdıklarını söyleyen muhabire Dalkılıç; “Ben de şaşırdım, demek ki bende ışık görmüşler, Kayseri’de öyle bir algı yaratmışız.” diye espirili bir yanıt verdi. 

SALOMON X ULTRA 4 GTX” DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNE KONFOR KATIYOR

Outdoor sporlarının ve özellikle ultra-trail (patika koşusu) branşının lider markası Salomon, kullanıcıların farklılaşan beklentilerini karşılamak ve outdoor giyim trendini geliştirmek için yenilikler yapmaya devam ediyor. Hibrit bir anlayışla tasarlanan Salomon X Ultra 4 GTX® modelinde, bir yürüyüş ayakkabısında patika koşusu ayakkabısı teknolojileri kullanılıyor. 

Ekin Uzunlar'a Konserinde Doğum Günü Sürprizi

Ekin Uzunlar yeni yaşını konser verdiği Yalova'nın Altınova İlçesi'nde, binlerce müzikseverin katılımıyla sahnede kutladı. Katılımcıların hep bir ağızdan şarkılarına eşlik ettiği Ekin Uzunlar, doğum günü pastasını sahnede Mustafa Ceceli ile birlikte kesti.


BEŞİKTAŞ’TA REVİVAL KONSERLERİ BAŞLIYOR

Beşiktaş Belediyesi, Getir ana sponsorluğunda ve +1 katkılarıyla ülkemizin önde gelen müzisyenlerini Revival Konserleri” ile bir araya getiriyor 

 Ünlü isimlerin katıldığı konserlerde müzikseverler açık havada eğlencenin tadını doyasıya çıkaracak.

28 Ağustos’ta Moğollar’ın açılışını yapacağı konserler kapsamında Grup Gündoğarken, Kardeş Türküler, Melek Mosso, ve Ceylan Ertem Sanatçılar Parkı’nda sahne alacak. 30 Ağustos Zafer Bayramına özel gerçekleşecek Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Gülşen konseri ise Barbaros Meydanı’nda dinleyicilerle buluşarak, Zafer Bayramı coşkusunu daha da artıracak.

Vera'nın İstanbul Beşlemesi başlıyor

Geçtiğimiz yıllarda ‘Mutluluk Reklamı’, ‘Saklanır Nisan’ ve ‘Sokaklar’ gibi pek çok güçlü şarkıyı dinleyicileriyle buluşturan, 2020’de ‘Deniz Kabukları’ ve ‘Sonsuza Kadar’ ile Türkçe Rock listelerinde ilk sıraya yükselen Vera, yeni bir seri ile dinleyicilerine kavuşuyor. 'Cam Kenarı', 27 Ağustos’ta Doğan Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Semra Güzel Programında Babasını Ağırladı 

Ekranların sevilen başarılı oyuncu ve sunucusu Semra Güzel  Samimiyeti ve Güzeliğiyle yeni sezonda da Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle "Gün Bugün" programında buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Semra Güzel programıma iş insanı babası Tahsin Güzel'i programında ağırladı. Onun için büyük bir onur ve gurur oldugunu belirtti 

Dünyaca ünlü selfie müzesi Trump AVM’de açıldı

Museum of Selfies’de gez, çek, eğlen, paylaş!

Tüm like’lar senin olsun!

İşte size kendi viral anınızı yaratmak için bir fırsat! Dünyaca ünlü Museum of Selfies, Los Angeles ve Las Vegas’dan sonra şimdi Trump Alışveriş Merkezi’nde…  

Museum of Selfies’de dünyaya tersinden bakarken, altın banyosunda keyif yaparken, emoji havuzunda yüzerken ya da Game of Thrones tahtında otururken… Sınırsız fotoğraf çekebilir, her anını ölümsüzleştirebilirsin.


TAŞKAN, CEM ADRİAN VE PAMELA’DAN RAP MÜZİĞİN EN ÖZGÜR HALİ…

Rap müziğin her tarzını farklı ve deneyimsel yorumlayan TAŞKAN’ın son çalışmasında devler bir arada. Cem Adrian, Pamela ve Taşkan iş birliği ile oluşan KAÇAK adlı tekli çalışma CEM ADRİAN prodüktörlüğü ile yayınlandı.

Sözleri Taşkan ,Cem Adrian İmzalı şarkının müziği de Cem Adrian imzası taşıyor. 

Sinoz'la Cildiniz Işıl Işıl Parlasın

Biten yazın ardından; güneşten ve su kaybından yorulan ve zarar gören cildimizi kendine getirmek, denizden ve havuzdan dolayı kuruyan, pul pul dökülen ölü hücrelerin etkilerini yok etmek elinizde.