YAŞAMA DAİR HERŞEY; Magazinden alışverişe, müzikten sinemaya, spordan her türlü etkinliğe ilginizi çekecek alternatifler Dinçer Karacalar ile A’dan Z’ye bu sayfada... Alışverişte her bütçeye uygun fırsatları, indirimleri, sevdiğiniz sanatçıların konser programlarını, sinema etkinliklerini, galaları, sergileri, en yeni magazin dedikodularını sizin için araştırdık. 

HAFTANIN MEKANLARI: 

SERV-ET KOKOREÇ / ESENTEPE

En belirgin sokak lezzetlerinden biri tartışmasız kokoreçtir. Ancak her yerde kokoreç yenmez. Hijyen ve lezzet bir arada olmalı.  Aynı zamanda eğlence sektörünün ünlü organizörü olan Servet Şan çocukluğundan benimsediği baba mesleğini tekrar ele aldı. Imalattan, ekmeğe giriş aşamasına kadar her aşamasını bizzat kendisi yapan ünlü organizatör markasını da kendi adı ile oluşturdu. Serv-et Kokoreç şimdiden ünlü isimlerin de tercih ettiği, Esentepe de Astoria Avm nin karşısındaki yeri ile yeni ama kokoreç ve uykuluk konusunda İstanbul un en iyisi olma yolundaki iddiasını öne sürüyor.

ALAÇATI’NIN GÖZDESİ VIENTO HOTEL

Türkiye’nin gözde tatil beldesi Alaçatı’da doğayla iç içe, keyifli ve yeni döneme uygun sağlıklı bir tatil imkanı sunan Viento Hotel Alaçatı, gerekli tüm önlemlerini alarak yaza “merhaba” dedi. Ege’nin incisi Alaçatı’nın tarihi dokusunu en iyi yansıtan otellerden olan Viento Hotel’de yeni döneme uygun tüm hizmetler yayımlanan “Hijyen ve Temizlik Manifestosu” ile titizlikle uygulanacak.

Hem Güvenli Hem Rengarenk

Günlük hayatımızın parçası haline gelen maskeler artık renkleniyor. Mina Tekstil bünyesinde kurulan MASK ACCESSORY markası desenli bez maskelerde ilham veriyor. Amerika ve Avrupa ülkelerine ihracat yapan firma kalitesini iç pazara da aktarıyor. İhracat, toptan ve parekende satış kanallarının tümünü kullanan firma ürünlerinin sertifika ve lisanları ile nihai tüketiciye güven veriyor.

Moda, tasarımcılar tarafından dört mevsim size sunulan Stil ise sizin seçtiklerinizdir.

İstanbul’da Yaşayan başarılarıyla Adından söz ettiren Genç Stilist Halil ibrahim   yaptığı birbirinden farklı kombinler ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 2020-2021  koleksiyonu trend parçaları ile business ve casual giyimde gentleman erkeklere hitap ediyor.

Genç stilist şık bir görünümün püs noktalarını şöyle ifade etti.

En başında bir stiliniz olsun.

Farklı bir tarz önerisinden çok var olan giyim tarzımız nasıl daha iyi hale getirilebilir, ne gibi değişiklikler yapılabilir ona bakıyoruz. Basit ama etkili bir kaç madde ile giyimde büyük farklar yaratmak mümkün.

O Tabak Bitecek

Instagram'da rengarenk görüntüsüyle dikkatimizi çeken "O Tabak Bitecek" isimli sayfayı BOLU Mengen mezunu iki çiftimiz yönetiyor. Tecrübelerini sergiledikleri bu sayfada gözlerimizi şenlendiren dünyadan lezzetli tarifler bulunuyor. İçlerinden bizim de dikkatimizi çeken; Fransız BRİOCHE'tan tutun Samsun'un çıtırtısı olan BAFRA PİDESİ'ne kadar hem yöresel hem global tarifleri denemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Ayrıca çiftimizin en iddialı olduğu lezzet, İtalyanların pişmiş krema tatlısını türk kahvesi ile buluşturdukları Panna Cotta tatlısı. Hem kokusu hem lezzetiyle tadı damaklarda bırakan bu tarifi en yakın zamanda instagram sayfalarında bizlerle paylaşacaklar.

Yeni “ALO Platinum Fairy Etkili”

Yağlı lekeler en zorlu lekelerdendir ve temizliği için genellikle fazladan zaman ve uğraş gerektirir. Birçok tüketicinin zorlu yağ lekelerini çıkarmak için kullandığı yöntem ise lekenin üzerine yağ çözme etkili bir bulaşık deterjanı dökerek ön yıkama yapmaktır.

P&G’nin tüketicilerin yaşamını iyileştirmeye odaklanan markası ALO, “Yeni ALO Platinum Fairy Etkili”de ALO'nun mükemmel temizlik gücünü Fairy’nin yağ çözme etkisiyle birleştirdi.


''ERKAN ŞEN'' ELEKTRONİK DANS MÜZİĞİNE YENİ BİR SOLUK GETİRİYOR!

Uzun yıllardır Türkiye ve yurtdışında parti, konser, organizasyon ve festival gibi etkinliklerde büyük kitlelere hitap ederek iddialı sahne performanslarıyla adından sıklıkla söz ettiren başarılı prodüktör ''Erkan Şen''; yepyeni bir projeyle çok yakında yaza damgasını vuracak.

''Erkan Şen''; 5 single, 3 film müziğinin altına imzasını atmakla birlikte aynı zamanda ''Beyond Recordings'' müzik yapım şirketinin de kurucusu olarak başarılı projeleri müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor.


adidas ve McDonald’s’tan Sos Kıvamında Basketbol Koleksiyonu: “Sauce Pack”

Adidas ve McDonald’s basketbol ürünleri için bir araya geldi ve sonuç; sos kıvamında, renkli, göz alıcı “Sauce Pack” koleksiyonu oldu. NBA’in efsane oyuncuları James Harden, Damian Lillard ve Tracy McGrady’den ilham alınarak tasarlanan ve her birinin McDonald’s soslarının eşleştirilmesinden ortaya çıkan ürünler, basketbolun geleceğine ışık tutuyor.

Ozan Ünlü’den Mutlu Son…

Şarkı ve söz yazarı kimliğinin yanı sıra yorumculuğuyla da bilinen Ozan Ünlü, yeni teklisinde sözleri kendisine ve Esin İris’e ait olan ‘‘Mutlu Son”’u hayranlarının beğenisine sundu.

İskender Paydaş Prodüksiyon etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunulan tekli, adeta bir film senaryosunu notalara ve sözlere dökerek bizlere romantik bir aşk hikayesi anlatıyor.

DOĞAL ALIŞVERİŞ NOKTASI

Para kazanmak isteyenler tropik bitki ekmeli’

Tropik meyve üreticiliğinde Alanya dahil olmak üzere Antalya Bölgesi’nde başarılı işlere imza atan Mustafa Ezici tropik meyvede Alanya’da gelinen son noktayı Yeni Alanya’ya değerlendirdi.

Mango üretiminden sonra Passion Fruit (Pasifflora) üretimiyle ilgili çalışmaları olan ve fahri olarak üstlendiği göreviyle tropik üreticiliği yaygınlaştırmaya çalışan Mustafa Ezici ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Pasiflora Fidecilik firmasının sahibi Ezici, “Ben üreticiye her zaman akıllı tarımı öneriyorum. Para kazanmak isteyen üretici tropik meyveye yönelmeli” dedi.

İnstagram /passiflora_fidecilik

YÜZDE 100 VEGAN MARKA

Şık tasarımlarıyla Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan Chekich, ürünlerinde hayvansal malzemeler kullanmıyor ve kendini “Yüzde 100 vegan marka” olarak tanımlıyor. Chekich aynı zamanda çevreye duyarlı bir marka. Çevre dostu ürünler tasarlayan Chekich, dünyanın geleceği için üretimin her aşamasında sürdürülebilirliğe uyumlu adımlar atıyor.

SOTA ALAÇATI İLE GASTRONOMİK YOLCULUK

Alaçatı’nın ilk ve tek kabuklu deniz ürünleri restoranı Sota Alaçatı, hijyen şartlarını en üst seviyeye taşıyarak kapılarını yeniden açtı. ISO 22000 (HACCP) gıda güvenliği belgesi alan Sota Alaçatı, yaz boyunca unutulmaz bir gastronomik deneyim yaşamak isteyenleri yeni döneme uygun mesafeli masa düzeni, ferah bahçesi ve taze ürünlerle hazırlanmış özel yemekleriyle ağırlıyor. Sota Alaçatı, bu yaz da özenle hazırlanan menüsü ve kusursuz servis anlayışıyla yaz akşamlarının en popüler lezzet durağı olacak.