HAKAN’IN KULAĞINDAKİLER

1– Kaan Boşnak – Bırakma Kendini

2– Zehra – Cennetten Çiçek 

3– Bilal Sonses – Nefret  

4– Dolu Kadehi Ters Tut– Neyin Nesi

5– Murda & SFB - Napıyon Lan (prod. Project Money)

6– Sertab Erener – Geçer 

7– Berkay – Kırgınım Ona

8– Ece Mumay – Galaksi

9– Irmak Arıcı – Yağmurum Ol

10– Zeynep Bastık – Bir Daha

  

BEBEK AKALIN 20’LİKLERİ ÇILDIRTACAK

Demet Akalın yeni şarkısının fotoğraflarını paylaşınca bizim sosyal medya yine coştu. Hemen bir linç etme, hemen bir karalama kampanyası başlatıldı. Neymiş efendim photoshop yapmış. Sanki Akalın, “Fotoğraflarımda sıfır shop!” açıklaması yapmış gibi herkes tartışmaya ve eleştirmeye başladı. Akalın’ı eleştirenler ise Instagram’a bile basit fotoğraflar atarken 2.5-3 saat photoshop yapanlar. Siz profil fotoğrafınızı seçerken bile photoshop yapıyorsunuz Akalın yeni şarkısının imaj fotoğraflarında photoshop yapmış çok mu? Safa Gülsoy objektifine poz veren Akalın için sosyal medyada olumlu yorumlar da yok değil. Ben en çok “Bebek Akalın” yorumunu sevdim. Ben ise “20’likleri çıldırtacak!” yorumunu yapmaktayım. 

SAFA GÜLSOY: DEMET AKALIN İLE ÇALIŞIYORSAN BAŞARILI OLMAK ZORUNDASIN

Demet Akalın’ın fotoğrafları olay olunca hemen işin uzmanına kısa bir röportaj teklif ettim. Kendisi gerçekten de son yılların en dikkat çeken fotoğrafçısı. Safa Gülsoy bakın neler anlattı. 

Demet Akalın’ın fotoğrafları kaç saatte çekildi?

Fotoğrafları 1,5 saat gibi kısa sürede çektik. Demet hanım işinde profesyonel olduğu için, ayrıca geçmişte modellik de yaptığı için bize geriye harika pozları yakalamak kaldı. 

Demet Akalın ile çalışmak nasıl bir duygu? 

Demet hanımla çalışmak öncelikle heyecan verici, başarılı olmak zorundasınız! Karşınızda yıllardır zirvede olan bir popstar var. Fotoğraf enerji işi. Demet hanım istediğini açıkça ifade ettikten sonra aynı frekansa geçtik, güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Umarım sevenleri de beğenmiştir.

Harikalar yaratıyorsunuz, öncesinde bir hazırlık oluyor mu? 

Elbette şarkıya göre konsept oluşturmak için toplantı süreçleri başlıyor. Benim şansım işinde en başarılı ekip arkadaşlarımla çalışmam. Her aşama çok önemli; kostümler saç, makyaj, sanat, dekor...

Başarının sırrı nedir?

Doğru programlama, doğru analiz planı sizi başarıya götürür. Eğer hedefini, analizini, zamalamanı iyi hesaplayabilmişsen; pozitif yaklaşımınla olası bir kriz durumunu iyi yönetirsen başarı kendiliğinden gelir diye düşünüyorum.  Bunun yanı sıra çok izlemek, çok fotoğraf bakmak gerek. Mesleğinin zirvesinde üstadların başarı öykülerinden ders çıkartmak da benim önem verdiklerimden. Farklı kültürlerin sanatından beslenmek, bulunduğun dönemden ve geçmiş sanat akımlarından haberdar olmak, her yeni gün eksiklerini fark edip kendine ve işine bişeyler katmak da bizi başarıya götürür diye düşünüyorum.

“Kapatmak yerine eser üretelim” 

“Netflix kapatılıyor” iddiaları her yıl ortaya çıkıyor, sonrasında ise konu kapanıyor. Netflix kapanmalı mı? Bence kapanmamalı. İnsanlar bile isteye, para vererek sansürsüz bir şeyler izlemek istiyor. Bu bir tercih, isteyen LGBT temalı film izler isteyen belgesel izler, isteyen Yeşilçam izler. Buna karışmak biraz zordur. Hadi diyelim Netflix’i kapadınız ne olacak? Toplum ahlakı Netflix ile mi bozuldu ki Netflix’i kapatarak düzelsin? Bu sefer korsan yayıncılar kazanacak! Küresel platformları kapatmak kolaydır önemli olan buralarda eserler üreterek tüm dünyada güzel Türkiyemizin bayrağını dalgalandırmaktır. Bakın 7. Koğuştaki Mucize filmine bakın Atiye filmine. Herkes Türkiye’nin doğal güzelliklerini, oyuncularını konuşuyor. Kapatmayalım, üretelim. 

BEDÜK HER SALIYI SALLAYACAK

Birbirinden farklı birçok tarzı bir arada bulunduran Intergalactic adlı albümüyle adından sıkça söz ettiren Bedük Youtube’da canlı yayına başlıyor.

İlki bu akşam gerçekleşecek olan Salı Studio adlı programda her Salı saat 21.00’de Bedük sevenleriyle buluşacak. 

Yapılacak bu yayınla sevenlerini oldukça mutlu eden Bedük kendi tabiriyle ‘’canlı kanlı’’ izleyiciyle buluşacağını duyurdu.

SERDAR KARACA’DAN İLK TEKLİ 

Alternatif popun yeni isimlerinden, müziği ile farklı kapılar aralamayı hedefleyen bas gitarist Serdar Karaca, ilk teklisi ‘Yapayalnız’ı Akış Production&DMC etiketiyle bugün tüm dijital platformlar aracılığıyla dinleyicinin beğenisine sundu.

Genç yaşına rağmen, müzik öğrenme tutkusunun peşinden giderek cesur işlere imza atmak için kolları sıvayan Serdar Karaca, Yapayalnız’da hem besteci olarak, hem de sözlerine çocukluk arkadaşı Timur Samir’le, aranjesine Akın Büyükkaraca ile imzasını attı.

Şarkının prodüktörlüğünü müzik dünyasının en özel ve önemli kadın vokallerinden Işın Karaca ve Akın Büyükkaraca üstlendi.

Serdar Karaca ‘Yapayalnız’ın yarattığı anlam ve heyecanı “şarkıda geçmişte olan birine özlem anlatılıyor ama sonunda klasikleşen yıkımı yerine ayakta kalınabileceğini ve dik durabilmeyi işaret ediyor” diye anlattı.

Ümraniye platolarında çekilen şarkının video klip yönetmenliğini Mustafa Özen gerçekleştirdi.

‘Yapayalnız’ yüksek temposu ve yazın coşkusunun yanında pop rock esintilerini taşıyan alternatif pop kulvarında 2020 ruhunu taşıyan şarkılardan biri olacak.

BİLAL’İN ŞARKISI SEVİLDİ

Model ve oyuncu Bilal Çelik, söz ve müziği kendisine ait olan 'Rüyalar'ı bu ay müzikseverlerin beğenisine sundu. DMC etiketiyle tüm müzik platformlarında yerini alacak parçaya, Varol Şahin yönetmenliğinde bir de klip çekildi. Çelik, 16 saatte çekimleri tamamlanan yeni klibi için yaklaşık 200 bin lira harcadı. Şarkı Reynmen ve Enes Batur gibi isimlerin hitlerine imza atan Özkan Meydan ve Alican Özbuğutu tarafından aranje edilmiş. Sevdim, şarkı kulvarındaki pek çok şarkıya benziyor ama Bilal Çelik’in bu yeteneğini keşfetmek iyi oldu. Yakında oyunculuk teklifleri de alacaktır. 

Aracını fareler kemirdi

Yoğun iş maratonuna iki günlük ara verip Bodrum’a gelen Ali Ağaoğlu, tatil sırasında aldığı telefonla milyon euro’luk Rolls Royce Phantom aracını Güllük’te bulunan şantiyesine bırakıp uçakla İstanbul’a döndü. 

Birkaç gün sonra tekrar Bodrum’a geldiğinde ise aracındaki anormalliği fark eden Ağaoğlu büyük şaşkınlık yaşadı. Otomobilin kompresör ve elektrik bağlantı kabloları büyük hasar görmüştü. Farelerin kabloları kemirdiği anlaşılınca araç çekiciyle İstanbul’a gönderildi. Ben açıkcası bu haberi okuyunca şaşıranlardanım. Koskoca Ali Ağaoğlu’nun arabasını kemiren fareler bize neler neler yapmaz! 

BOŞANIYORLAR

Emrah Erdoğan, 2014’ün haziran ayında evlendiği Sibel Erdoğan’dan boşanma kararı aldı. Ünlü şarkıcı, boşanma dilekçesini geçtiğimiz hafta avukatı Merve Fidan ile Bodrum Aile Mahkemesi’ne iletti.

Dosyaya gizlilik kararı aldıran şarkıcının eşinden hiçbir talepte bulunmadığı öğrenildi. Emrah ile Sibel Erdoğan arasındaki ilk kriz geçtiğimiz ocak ayında yaşanmıştı.

Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanacağı iddia edilen çift, o dönem çıkan haberleri yalanlamıştı. Emrah ile Sibel Erdoğan çiftinin Elyesa adında bir oğlu ve Eleysa adlı bir kızları var.

***

Bir boşanma haberi de Bülent Parlak ve Burcu Gönder çiftinden geldi. Oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın 5 yıl önce evlendiği eşi Burcu Gönder, boşanma davası açtı. Koruma talebinde de bulunan Gönder, “Eşim bana ekonomik ve psikolojik şiddet uyguluyor. Öfke problemi var. Bana tektaş yüzüğümü bile sattırıp parasını alıp yedi” dedi. Bu yazıyı hazırladığım süreye kadar Bülent Parlak’tan henüz bir açıklama gelmedi. Kendisinin yanıt hakkını haftaya yazacağım. Yakıştırdığım bir ikiliydi, keşke böyle sorunlar olmasa.