Disney Plus gala gecesinde ünlüler geçidini görüntüledik!

Gecede şıklık yarışı vardı!

The Walt Disney Company'nin dijital yayın platformu Disney+ Türkiye'de yayın hayatına başladı. Tersane İstanbul'da düzenlenen Tarkan'ın da konserinin olduğu lansman gecesine ünlü isimler de katıldı.

Dijital yayıncılıkta Netflix ve Amazon'a Türkiye'de bir ABD'li rakip daha geldi. The Walt Disney Company'nin dijital yayın platformu Disney+ için dün gece muhteşem bir tören düzenlendi. Davete birbirinden ünlü oyuncular katıldı. Hande Erçel, Cansu Dere, Aslı Enver, Pınar Deniz, Demet Özdemir gibi ünlü oyuncular ise gecede giydikleri kıyafetlerle gündem oldu. Güzel oyuncular ise bol dekolteli kombinlerle gecede boy gösterdi. Davete birbirinden ünlü oyuncular katıldı. İlayda Akdoğan, Hande Erçel, Cansu Dere, Aslı Enver, Danla Biliç , İrem Helvacıoğlu, Melis Sezen, Pınar Deniz, Demet Özdemir gibi ünlü oyuncular ise gecede giydikleri kıyafetlerle gündem oldu. Güzel oyuncular ise bol dekolteli kombinlerle gecede boy gösterdi. Ayrıca Halit Ergenç, Engin Akyürek, Cemal Can Seven, Edis, Kadir Ezildi, Can Yaman, Saadettin Saran gibi ünlü isimler vardı. Bende Gala gecesini takip edenler arasındaydım. Geceye katılan ünlü isimlerle günün anısına fotoğraf ve selfie aldım.

****

Emre Kaya muhteşem gecede ödülü kaptı!

Ünlü Sanatçılardan Emre Kaya Swiss Otel'de düzenlenen Uluslararası İstanbul Ödüllerinde "Yılın En iyi Sahne Performansı Erkek Sanatçısı " ödülünü aldı. Geceye ünlü isimler katıldı.Geceyi takip edenler arasındaydım.Gecede Demef Akalın ve Sinan Akçıl mini bir konser verirken , İvana Sert, Emrah,Behzat Gerçeker, Ebru Akel, Gülden Karaböcek gibi ünlü isimler vardı. Emre Kaya ödülünü alırken yaptığı konuşma ile dikkatleri bir anda üzerine çekti.