Alanında dünyanın ikinci en büyük fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı- UNICERA İstanbul, 10-14 Mart 2020

Alanında dünyanın ikinci en büyük fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı- UNICERA İstanbul, 10-14 Mart 2020 tarihleri arasında, global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.



Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA 2020, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğinde düzenleniyor.



Türk seramik, banyo, mutfak sektörünün yanı sıra dünyanın en önemli bin 200'ün üzerinde uluslararası markanın en yenilikçi ürünlerine ev sahipliği yapacak olan UNICERA 2020, gerek ziyaretçi, gerek katılımcı ve gerekse ticari hacmi açısından her yıl önemli artışlar sağlıyor.



Dünyanın en önemli tasarımcıları tarafından 2021 trendlerinin belirleneceği fuarda, seramik banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, mutfak ve dekorasyon ürünleri gibi pek çok ürün grubu bir arada sergilenecek.



Türkiye seramik banyo mutfak sektörünün ihracatına en büyük katkıyı sağlayan UNICERA İstanbul, bu yıl 130 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçi bekliyor.



AHMET SARIOĞLU