DOĞAL ALIŞVERİŞ NOKTASI

AVOKADO BAHÇENİZ / ALANYA

Sizin Bahçeniz’

3 yıl önce bir hayal kurduk ve bu hayalle yola çıktık. Bu yola çıkarken, bahçemizdeki tazecik ürünleri, sofralarınıza aynı şekilde en kısa sürede ulaştırmayı hedefledik. E-ticaret sitemiz olan ‘Avokadobahçenizalanya’ işte bu minik adımla ortaya çıktı. Müşterilerimizin memnuniyeti ile de kısa sürede kocaman bir aile olduk. Bu işi yaparken öncelikli gayemiz her zaman müşterilerimizi ve sevdiklerini memnun etmek oldu.

Biz, toprakla uğraşmayı atalarımızdan devraldık. Tek fark, onlardan devraldığımız bu işi teknolojik gelişmelerle birleştirip, bu bahçelerimizde ürettiğimiz ürünlerimizi dalından tazecik toplayarak en hızlı şekilde müşterilerimize ulaştırmaya çalışıyoruz.

Sayfamızın ana ürünü olan avokado, Alanya’mızda bolca yetiştirilen, birçok türü bulunan, faydası saymakla bitmeyen bir sebzedir. Yılın yaklaşık 10 ayında ağaçlarımızda avokadolarımız bulunuyor. Bunu 12 aya çıkarmak için bahçelerimize dönemsel, farklı türlerde avokadolar ekmeye devam ediyoruz. Avokadonun yanısıra birçok tropikal meyve (ejder meyvesi (pitaya), çarkıfelek, pepino, papaya), portakal, limon, her türlü sebze ve meyveyi tüm yıl boyunca, mevsiminde dalından toplayıp müşterilerimize ulaştırıyoruz.


 

Modanın yeni fenomeni

Şu sıralar herkesin dilinde Melik Kam var. İnstagram’da kısa sürede 200 bin takipçiyi geçen başarılı isim, erkek modasında global influencer konumunda. Kam, kendi tarzını ortaya koyduğu moda tasarımlarıyla büyük kitlelerin dikkatini öylesine çekti ki, dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. 18 yıldır sektörün içinde olan Melik Kam, 20 yaşında adım attığı moda dünyasında kendi markasını yaratmış bir isim.



 

LC Waikiki Bugs Bunny’nin 80. Yılını Kutluyor

LC Waikiki, 7’den 70’e herkesin sevdiği Looney Tunes karakteri Bugs Bunny’ye özel bir koleksiyon hazırladı. Giyimden aksesuara uzanan, Bugs Bunny’nin 80. yıl dönümü için özel hazırlanan koleksiyonda ev tekstil ürünleri de yer alıyor.

SMART FOOD’LA RESTORAN KEYFİ ARTIK HER AN YANINIZDA

Gıda sektörüne farklı bir soluk getiren Smart Food, yepyeni lezzet deneyimi vaad ediyor. Uçakların business class uçuşlarında sunulan yemek konseptini Türkiye’de bir ilk olarak artık karada da sunuyor. Şimdilik sadece Bodrum’da online sipariş üzerine hizmet sunan marka, usta şeflerin ellerinden çıkan sağlıklı ve hijyenik yemekleriyle bulunduğunuz her yere restoran lezzetini taşıyor.


 


 

Ünlü şair Abdurahman Delen'in "Dokunmayın Çocuklara" şiirne çektiği klip sosyal medyada en çok beğeni yorum alan klip oldu.


Ünlü şair ozan'ı Delen yaptığı şiirlerle beğeni toplayan ve sosyal sorumluk projelerinden adından sıkça söz ettiren halk ozanı Abdurahman Delen en son çocuk istismarına dikkat çekmek için "Dokunmasın Çocuklara" adlı şiiriyle büyük beğeni topladı.



 

Starbucks, Frozen Iced Tea ile Yazı Başlatıyor!

Starbucks, yaz aylarına özel Frozen Iced Tea seçenekleri ile bu yaz, daha tatlı, serin ve lezzetli geçecek. Tropikal Mango, Strawberry & Lime ve Apple & Kiwi olarak 3 farklı lezzet seçeneği olan Frozen Iced Tea her damak tadına hitap ediyor.


Türk pizzası ile pandemiye rağmen Temmuz ayı’nda 5 yeni şube

Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan ekonomik krize rağmen, gıda sektöründe hedeflerini tutturan Crakers Pizza karantina sürecinin sona ermesinin ardından Temmuz ayın’da 5 yeni şube birden açıyor.

Covid-19 pandemisinin ardından tüm sektörlerde meydana gelen dalgalanmaya rağmen, büyüme hedeflerini tutturan Crakers Pizza açtığı yeni şubelerle krize meydan okuyor. Crakers Pizza Genel Müdürü Ahmet Sait Tütünci pandemi sürecinde sektörün çok önemli bir sınav verdiğini belirterek "Çok sayıda kapanma, devletten maaş desteği gibi uygulamalara rağmen genç ve dinamik ekibimiz 2020 yılı gelişim ve büyüme takvimini adım adım uyguluyor.


 


 


DİJİTAL DÜNYAYA DA DAMGA VURACAK


 

Sinema ve televizyon sektöründe başarılı projeleriyle adından söz ettiren Bilal Kalyoncu, şimdi de dijital dünyaya damgasını vuracak. Kalyoncu, ezberleri bozacak bir lise macerasını dizi tutkunlarıyla buluşturacak. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan “Kolej Rüyası” adlı dizi, yakında dijital platformda seyirciyle buluşacak.


 

Avrupa'da listelerde boy göstermeye başladı

BYA (Bianca) en yeni single’ı Pumpin E- Bomb’u kendi youtube kanalı üzerinden hayranların beğenisine sundu. O Ses Türkiye yarışmasında yıldızı parlayan BYA, İngilizce şarkılar söyleyerek yolculuğuna devam ederken bir yanda ‘JOY’ isimli İngilizce albümünü ve Türkçe çalışmalarını sunmak için hazırlıklarına devam ediyor.


An Epic Symphony & Hayko Cepkin konseri yayında!


Event Across Turkey'in, 'Turkcell Platinum Sound Flight Symphony konserleri kapsamında gerçekleştirdiği "An Epic Symphony & Hayko Cepkin" konseri titiz bir çalışma ile seyirci ile buluşmuştu. Bu özel gece, Tuluğ Tırpan ve Hayko Cepkin'in kompozisyonlarını yazdığı ve Turhan Yükseler'in yönettiği 60 kişilik senfoni orkestrası ile unutulmaz ve bir o kadar da farklı bir müzik şölenine dönüşüyor.


 

ROYAL CANIN, TÜRKİYE’DEKİ SAĞLIKLI BESLENME YELPAZESİNİ GENİŞLETİYOR

Kedi ve köpeklerin sağlıklı beslenmesinde dünya çapında lider bir şirket olan Royal Canin, ırklara özel geliştirdiği beslenme çözümlerine yenilerini ekleyerek, sağlıklı beslenme yelpazesini Türkiye’de genişletme kararı aldı. Buna göre, 19 farklı ırk köpek maması, Royal Canin resmi satış sitesi üzerinden hayvan sahiplerine sunmaya başladı.

''ÖZKAN YAVAŞ''TAN AKUSTİK MÜZİK ZİYAFETİ!

Geçtiğimiz aylarda yayınlamış olduğu şarkılarıyla müzik sektöründe hızlı bir yükseliş gösteren ''Özkan Yavaş'' yeni şarkısı ''Sevgilimsin Benim'' ile çok ara vermeden yepyeni bir akustik proje yayınladı.

Sözü ve müziği kendisine ait olan ''Sevgilimsin Benim'' şarkısında ''Özkan Yavaş''ın piyano yorumuna, bass gitarı ile Emre Doğan eşlik etti.



 

KARRE STYLE İLE CAZIN RENKLİ DÜNYASI EVİNİZDE…


 


 

Hayatınızın melodisini evinizin detaylarına taşımaya hazır olun. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, cazın renkli ve ilham veren dokunuşlarını VİKO marka Karre Style serisi ile odanıza getiriyor.