Bugün Ortadoğu kaynayan bir kazan değil mi? Ülkeler birbirine  güvenmiyor ve birbirine düşman!  Peki, I. Dünya Savaşı nasıl başlamıştı?  I. D

Bugün Ortadoğu kaynayan bir kazan değil mi? Ülkeler birbirine  güvenmiyor ve birbirine düşman! 
Peki, I. Dünya Savaşı nasıl başlamıştı? 
I. Dünya Savaşı çıkmadan önce, Avrupa'da da durum böyleydi.  Osmanlı'nın son dönemlerinde, Avrupa'da bir taht kavgası vardı.  Bu kavgada hakimiyet kurmak isteyen ülke, İngiltere idi.  Ve bir savaş çıkmalıydı ki, İngiltere istediği toprakları (Sınır olarak değil, yönetim olarak!) ele geçirebilsin!
Bir gün, (28 Haziran 1914) Avusturya Macaristan imparatoru veliahdı ve eşi, bir ziyaret esnasında Sırp bir milliyetçi tarafından öldürüldü. Ertesi günü tüm ülkeler birbirlerine savaş ilan etti.  
Ne âlâkâ? Öldürülen Avusturyalı; öldüren sırp! İngiltere ne âlâkâ, Fransa ne âlâkâ, Almanya ne âlâkâ? Fakat bütün ülkeler birbirine savaş ilan etti; ittifak ve itilaf adı altında herkes kendi safını seçti! Biz Almanya'nın yanında yer aldık ve bir çok cephede kaybettik! 
Araplar, bize karşı kışkırtıldı; zira bu da oyunun bir parçasıydı. Zaten I. Dünya Savaşı'nın amacı Osmanlı'yı bitirmekti.
Bugün, Ortadoğu'da tekrar bir harita çizilmeye çalışılıyor. Amaç; İsrail'in daha fazla büyümesi ve daha fazla özgür olması...
Sınırı olması önemli değil; mesele, istediği ülkeyi kontrol altında tutabilmesi...
 Amerika'yı, Donald Trump mı yönetiyor? Elbette, hayır... O sadece başkan, yönetenler var...
Suudi'yi feth ettiler, Dubai'yi feth ettiler, Yemen'i feth edemediler fakat karışıklık çıkardılar. Libya, Tunus, Mısır... Hepsini ele geçirdiler!
Suriye Meydan Muharebesi! Yani savaşın olacağı meydan! Boşaltılması lazımdı. Burada çıkacak olan muharebeden sonra; batılılar kazanacak olursa; kârlı çıkacak olan ülke, İsrail olacak. İsrail, orada kurulacak olan  devletin (geri planda) sahibi olacak.
Fakat karşılarında zayıf ülkeler yok!
Karşılarında bir İran var, bir Türkiye var, bir Rusya var! Rusya'nın burada çok ciddi (Hem İran, hem Türkiye üzerinden... ) çıkarı var!
Kısaca sömürgecilik  sistemi I. Dünya Savaş'ındaki gibi devam ediyor.
Bu işin sonu nereye varır, bilmiyorum. Fakat İran kendi içerisinde bir devrim yapar da; mezhepçiliği ortadan kaldırırsa, "Hepimiz Muhammed'in ordusuyuz!" derse, iste o zaman DÜNYA KORKSUN!
Bunu çok ciddi söylüyorum. İran bunu söylediği gün;  İran, Afganistan, Pakistan, Yemen duruluverir ve tek bir millet oluverir!
İŞTE O GÜN DÜNYAYA MEYDAN OKURLAR !!!
İran, Türkiye gibi yalnız mı?
Arkasında koskoca Rusya var be! Çin var!
Dünyada, İran'a yapılan ambargoyu tanımayan tek ülkelerdir; Rusya ve Çin!
Bir general öldürmekte öyle kolay bir şey değildir! Ama...
Amerika'nın derin devleti yaptı bunu!
Amaç; Amerika'yı, İran üzerinden savaştırmak...
Amerika'nın tekrar Suriye'ye ve İran'a asker  yığabilmesi ve kalıcı olabilmesi için; iyi bir sebep lazım! Bugün o sebebin ismi İran'dır! 
Her ülkenin bir derin devleti vardır; Amerika'nın da, Türkiye'nin de, İran'ın da...
Bu nedenle... Rahat olmak lazım!