İSTANBUL- Sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi Burak Öksüzoğlu'na ait olan Kutla şarkısı ile beğeni toplayan Merve Gündoğdu şarkısı ile ilgili detaylar verdi.



"Bu şarkım bir yaşanmışlık değil, yaşanmamışlığa karşı kurulan bir hayalin şarkısı. Kötü bir duygu durumundan iyiye doğru evrilen bir ruh haline dönüşmeye duyulan özleme yaptığım şarkıdır. Ama anlatmaya değer asıl hikayesi, hedeflediğim kariyerime ulaştığımda 'yola çıktığımda attığım ilk adım şarkımdır' dediğimde anlam bulacaktır" dedi.



 

"Klibimde güzellikler var"



Uygur Akkaya'nın yönetmenliğinde çeklien klibi hakkında detay veren güzel sanatçı, "Klibin sade, samimi ve doğal olmasını istedim. Çekimler başta yönetmenlerin ve tüm ekibin desteğiyle kolay, enerjik ve eğlenceli geçti. Ayrıca klipteki küçük dostumun varlığı da çekimler süresince beni çok motive etti "diyerek klipte oynayan Bobi adlı köpek hakkında şunları söyledi; "Bobi bana harika bir rol arkadaşı oldu. Sizin de belirttiğiniz gibi, büyük paralar karşılığı satın alınarak sonra hevesleri geçince kaderine terkedilmiş bir can. Sokakta bir süre yaşam savaşı vermiş ve bu savaştan da tek gözünde belirli bir görme kaybı ile kurtulmuş bir can.  Çok şükür şu anda sahiplendirildiği için güven ve sevgi ile yaşayacağı bir aile ile beraber. En büyük dileğim sokaklardaki ve barınaklardaki tüm canların sıcacık bir yuva bulması…"



"Her tıklanma bir mama"



Hayvanlar konusu yıllardır süregelen, hayvanseverler tarafından devamlı bir mücadele halinde olunan kanayan yaramızdır" diyen güzel kalpli kadın, "Ben zaten sokaktaki canlara her zaman bireysel olarak yardım ediyordum. Hem bu şekilde de katkım olması için, hem de toplumda duyarlılığın artması adına şarkımın digital gelirlerini bağışlayarak örnek olmasını istedim. Aslında sadece sanatçı olarak değil, bu gibi yardım konularında herkesin insan olarak birşeyler yapması gerekir. Benim de 4 yıl önce sahiplendiğim bir köpeğim var. İmkanlar ve şartlar doğrultusunda sadece hayvanların değil, tüm canlıların hayatlarına dokunabilmek çok önemli" dedi.



"Yeni şarkı yolda"



Yıllardır şarkı sözü yazan genç şarkıcı; "Yıllardır yazıyorum. Bir sürü hikaye biriktirdim ve şimdi hikaye anlatıcılığı yapmaya geldim. Hali hazırda üretmeye de devam ediyorum. “Neden bekledim” sorusu beni hem üzen, hem de düşündüren bir soru aslında. Çok zaman önce başlayabilecekken bu kadar ertelemek kayıp gibi hissettiriyor, üzülüyorum. Ama düşününce de her nasibin yazılmış olan vaktine esir olduğunu anlıyor ve doğru zamanın bu zaman olduğuna inanıyorum. Çünkü bu zaman içinde müzikal anlamda da kendimi geliştirerek bugüne hazırlanmış oldum" diyerek yakın gelecek hakkında; Yakın bir zamanda duygusuna çok güvendiğim bir şarkımı çıkarmayı planlıyorum. Bu şarkımda, sesini ve yorumunu kendime yakın bulduğum bir isimle düet de yapabiliriz. Netleşene kadar şimdilik sürpriz olarak kalsın" ifadelerini kullandı.



 

Özel Haber: Elif Hayvalı
Editör: TE Bilisim