MILAN, ITALY - SEPTEMBER 22: Benedetta Porcaroli wearing Tommy Hilfiger attends The Green Carpet Fashion Awards, Italia 2019, hosted by CNMI & Eco-Age, at Teatro Alla Scala on September 22, 2019 in Milan, Italy. (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Eco-Age Ltd)



DÖRT SORU DÖRT CEVAP



Her hafta sosyal medyanın önde gelen isimleri ile merak edilenleri konuşmaya devam ediyoruz. Dört Soru Dört Cevap köşemizde bu hafta ''Yemek ve Mekan yazarı Hayri Altay ile youtube kanalı hakkında konuştuk .

Hayri Bey gurmelik serüveninizi çok kısa anlatabilir misiniz?

Esas mesleğim ithalattı. Dünyada 55 ülke Türkiye’yi de 3 kere dolaştım. Ve her zaman en iyi     lezzetleri kovaladım ve tercih ettim. Sonra bunları paylaşarak yol aldığıma inanıyorum. Gurme demeyelim de lezzet arayışcısı diyelim.

Youtube kanalınızı ne zaman açtınız? İstediğiniz etkileşimi yakaladınız mı?

Youtube kanalımızı yeni yeni topluyoruz. Ve aktif olacağız.

Televizyon programı düşünüyor musunuz?

Tv programı şu an için düşünmüyorum zira sosyal medyadaki etkileşimim TV’den çok daha fazla reyting yapıyor.

2017 de ödüle layık görülmüşsünüz, bu senede bir ödül gelir mi?

Ödülü kovalar ve düşünürseniz mesafe uzar Sevenlerimin takdiri bana yetiyor İzlenme oranlarım bana zaten bir ödül.

 



HAFTANIN MEKANI: BİRECİKLİ FLORYA





Güney doğuda herkes bilir ki en güzel kebap Birecik’te yenir. Birecik’e has tepsi kebaplarını, Patlıcan kebabını, Kilis tava, Malatya Darende tava, Konya Bıçak arası pide, tırnaklı pideli dürümünü, Zırh kıyması haşhaş kebabını, ciğer kebabını hakiki sarımsaklı Antep lahmacununu, soğanlı Urfa lahmacununu ve etin kendinden fazla oynamadan sade bir şekilde sunmaya çalışacan sektörün duayeni Ahmet Bingöl abimi kutlarım lezzet festivali için il dışına çıkanlara tavsiyem pek yorulmanıza gerek yok Birecikli Florya markasını not alın . Her şeyden evvel helal kesim sertifikası alınmış dana eti ve kıvırcık kuzu eti satılıyor .

 

 

 



Bir sahnede 150 şarkı



25 yıldır sahnelerde şarkı söyleyen Saro Secikyan'dan rekor. Secikyan, bir sahnesinde 150 farklı şarkı seslendiriyor. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları Pera Adalı'da sahne alan Saro Secikyan, her sahnesinde tam 150 farklı şarkı seslendiriyor. Haliç'in muhteşem manzarasına sahip mekanda 80'ler ve 90'lar ait Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendiren şarkıcı,"Bir rekordur herhalde bir sahnede 3 saat kalıpta 150 farkı şarkı seslendiren. Dünya'da bunu yapan varsa karşıma çıksın" dedi

 



100 Adet Kitap Bağışı Yaptı



Ünlü oyuncu Yeşim Gül oyunculuğunun yanı sıra hayatının önemli bir parçası haline gelen sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya hız kesmeden devam ediyor. Daha önce kimsesiz çocuklar ve sokak hayvanları ile ilgili pek çok sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak Hayata Sarıl Derneği’nin çalışmalarına desteklerini esirgemeyen başarılı oyuncu, anlamlı bir projeye daha katkıda bulundu ve “Çocuklar Gülerse Dünya Değişir” projesi için, 100 adet kitap satın aldı.

 



SECCAD MEHMEDİ’NİN MERAKLA BEKLENEN İLK SOLO ALBÜMÜ ‘MAHŞER’



Son dönemin, sesi ve yorumu ile adından en çok söz edilen ismi Seccad Mehmedi’nin ilk solo albümü ‘Mahşer’ 20 Eylül’de yayınlandı

Videolarıyla internette tıklanma rekorları kıran, arabesk müziğin en güçlü genç isimlerinden Seccad Mehmedi’nin ilk solo albümü ‘Mahşer’ Garaj Müzik etiketiyle yayınlandı. İran’ın büyük seslerinden Seccad Mehmedi’nin albümle aynı adı taşıyan şarkısının video klibini Mustafa Özen çekti.

 



BENEDETTA PORCAROLI, IAN SOMERHALDER VE LARSEN THOMPSON 2019 GREEN CARPET MODA ÖDÜLLERİ TÖRENİNDE TOMMY HILFIGER GİYDİ



Tommy Hilfiger, İtalyan oyuncu Benedetta Porcaroli, Amerikalı oyuncu Ian Somerhalder ve Amerikalı oyuncu Larsen Thompson’ın Milano’da (İtalya) düzenlenen Green Carpet Moda Ödülleri töreninde TOMMY HILFIGER giydiğini duyurdu.

 



POP MÜZİĞİN YENİ YILDIZI İZMİR'İ SALLADI



'Rivayet' şarkısıyla müzik listelerinde üst sıralara yerleşen Yılmaz Taner, önceki akşam İzmir'in en büyük eğlence kulübü En Velo’da sahneye çıktı.

Berkay, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Merve Özbey gibi ünlü isimlere yaptığı şarkılarla adından söz ettiren Yılmaz Taner, İzmir'de büyük bir ilgiyle karşılandı. En Velo’nun kapısında uzun kuyruklar oluşturan hayranları, mekanın dolması nedeniyle kapıdan dönmek zorunda kaldı.

 



Flo.com.tr’de “Sonbahar Alışveriş Festivali” Başladı!



Her moda ve tarza uygun modeller sunan flo.com.tr; 16 Eylül’de başlattığı Sonbahar Alışveriş Festivali ile kullanıcılara onlarca marka ve yüzlerce üründe her gün farklı indirim fırsatları sunuyor. Yenilenen yüzü ile flo.com.tr; 7 gün sürecek festival ile en trend modelleri, ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Sonbaharın gelmesiyle ayakkabı dolabını yenilemek isteyenler flo.com.tr’de başlayan “Sonbahar Alışveriş Festivali” ile sezonluk alışverişini indirimli fiyatlarla tamamlayacak.

 



 

Avantgarde Orkestra’dan "İlk Albüm"



Avantgarde Orkestra, Cem İyibardakçı direktörlüğünde "İlk Albüm" isimli çalışmasını geçtiğimiz günlerde dinleyiciyle buluşturdu. 70’li yıllardan günümüze kadar Türk müziğini etkilemiş ve dinleyicilerin hafızalarına kazınmış olan “Geçer”, “Gurbet”, “Uyan”, “Adem Olan Anlar”, “Hani” ve “Onu Alma Beni Al” gibi şarkılarından oluşan, “iyi cover” sloganıyla çıkan albüm sıra dışı düzenlemeleriyle, titiz bir çalışma sürecinde hazırlandı.

 



LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul Yıllık Üyeliklerinde Tek Fiyat 99 TL!



 

Çocuklu ailelerin birlikte keyifle vakit geçirdikleri, içerisinde bulunan temalı oyun ve eğlence alanlarıyla birbirinden yaratıcı aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, yıllık üyeliklerinde 30 Eylül tarihine kadar 99 TL’lik tek fiyat avantajı sunuyor. Yıllık üyelik kartı sahipleri ayrıca SEA LIFE İstanbul ve Madame Tussauds İstanbul giriş biletleri, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul doğum günü odası ve LEGO® mağazasından yapacağı alışverişlerde % 10, kafe harcamalarında ise % 20 indirim fırsatına sahip oluyor.

 



KidzMondo’dan ‘EkoPaket’ fırsatı!



Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo, yeni eğitim & öğretim yılı başlangıcında çocuklara sürpriz yaptı ve ‘EkoPaket’ fırsatını duyurdu. Kısa bir dönem için devreye giren ‘EkoPaket’ kapsamında çocuklar 45 TL karşılığında parka giriş yapabilecek ve istedikleri 5 meslek birimini deneyimleyebilecek.

 

 



ANKARA ŞENLENİYOR!



ODTÜ Vişnelik Çim Amfi olarak bilinen ODTÜ MD Vişnelik,

11, 12, 13 Ekim’de Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Atlantis Yapım organizasyonuyla farklı müzik türlerinin yıldız isimleri üç gün boyunca Ankara izleyicisi ile buluşacak. Athena, MFÖ, mor ve ötesi, Yeni Türkü, Ceza, Cem Adrian, Can Bonomo, Norm Ender, Pilli Bebek, Sattas, Babazula, Can Gox konserleriyle coşacak festivalciler ünlü DJ’lerle dans edecek