İKİNCİ KEZ BOŞANIYORLAR

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez boşanıyor. Ciğerci ve Çıra, sosyal medyadan yaptıkları açıklama ile adli tatilin bitmesinden sonra boşanacaklarını duyurdu.

2019 yılında hayatını Gökhan Çıra ile birleştiren ünlü fenomen ve iş insanı Selin Ciğerci, geçtiğimiz Eylül ayında Çıra'dan boşanmıştı.

Aradan geçen aylar sonrası çift bir kez daha denemeye karar vererek yenide nikah masasına oturmuştu.Ama işler yine iyi gitmedi ve Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez boşanma kararı aldı.

Ciğerci ve Çıra  boşanma haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu…

POLAT YAĞCI BİR ARAYA GETİRDİ.

Polat Yağcı öyle bir iş yaptı ki takdir-e şayan!... Bir döneme damgalarını vuran İzel-Çelik-Ercan 30 yıl ayrılıktan sonra yeniden bir araya geliyor…

Şarkıları dillerde dolaşan herkesin sevgilisi bu üçlü her şey yolunda giderken bir de dağıldılar. Hepsi kendi müzik kariyerlerini seçti ve yıllar içinde yaptıkları projeler ile yine gündem yarattılar ama o üçlü oldukları yılların tadı hala damaklarda…

İşte Yapımcı Polat Yağcı olmaz denileni başardı ve İzel-Çelik-Ercan 30yıl aradan sonra 25 Ağustos’ta Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde yarım kalan şarkılarını söyleyecek…

Polat Yağcı bu güzel projeyi “Biz çok heyecanlıyız… Bugün yollarımız tekrar birleştiği için, kalplerimiz tekrar buluştuğu için, bir gün yeniden buluşmalarını bekleyen müzikseverlerin hayalini gerçekleştirdiğimiz için... Biz 30 yıl sonra yarım kalan şarkıları tamamlamak için yeniden bir aradayız. Muhteşem üçlünün tarihi buluşması 25 Ağustos’ta Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde! Haydi şimdi bütün eller havaya artık girdik hepimiz de havaya!” sözleri ile duyurdu.

ÖYKÜ GÜRMAN SÜRPRİZLERLE GELİYOR!

Öykü Gürman, kıştan yaza hız kesmeden konserlerine yenilerini ekleyerek sahnede olmaya devam ediyor. Yaz boyunca şehirden şehire farklı sahnelerde grubuyla beraber performansını sergileyen Gürman, 29 Temmuz - 7 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin en yeni en genç Açıkhava sahnesi Turkcell Vadi’de gerçekleştirilecek konserlerde 4 Ağustos’ta sevenleriyle buluşacak.

Bu konsere 2 aydır müzisyen dostlarıyla beraber hazırlanan Öykü Gürman, güçlü yorumunu özel repertuarıyla renklendirdi.

Karadeniz müziğinin sevilen şarkılarının yanı sıra Öykü Gürman, geçmişten günümüze hit olmuş şarkıları, coverları ve sıra dışı şarkılar bu gecenin sürprizler.

NAGİHAN ŞARKICI MI OLACAK?!

Survivor All Star yarışması sonrası Nagihan Karadere ile şarkıcı Demet Akalın'ın arasından su sızmıyor.

Yarışmanın final sonucuna hayli sinirlenen Demet Akalın, şampiyonluk adayı gördüğü Nagihan Karadere'yi şimdilerde yere göğe koyamıyor.

Geçtiğimiz hafta Nagihan'ı Bodrum'da evinde ağırlayan Demet Akalın, Nagihan'a şampiyonluk altınları takmıştı.

Demet Akalın şimdi işi daha da ileriye götürüyor ve Survivor'ın en iyi kadın yarışmacılarından olan Nagihan Karadere'ye single yapmaya karar verdiğini sosyal medyada duyurdu.

Akalın, paylaşımında Nagihan'ın survivro'da karaoke yaptığı anları paylaşıp "Nagime single yapıcam nesi eksik" yorumunu yaptı.

Valla Demo bu boğa burcu kadını inat olsun diye yapar mı yapar?

ÜÇ KUŞAK BU KONSERDE BİR ARAYA GELDİ!...

65. Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Zitti E Buoni” adlı şarkısıyla birinci olan İtalyan rock müzik grubu Måneskin, KüçükÇiftlik Park’ta sevenleriyle buluştu..Måneskin konserinde her yaş grubundan müzikseverler buluştu ve  konserde, üç kuşak şarkılara birlikte eşlik etti.

Uzun süre listeleri altüst ederek 10 hafta boyunca global listelerde birinciliği koruyan Måneskin, Rock’n’Roll’u adeta yeniden dirilten şarkıları ve benzersiz sahne şovlarıyla  İstanbul’da hayranlarını coşturdu. Her yaştan müziksever konser alanını tamamen doldurdu.

KORONA OLDU!...

 Sertab Erener, Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan konserle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyordu.Ama işler umduğu gibi gitmedi….

BKM'den yapılan açıklamada, Sertab Erener'in korona virüse yakalanması sebebiyle Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirmesi planlanan konserinin 18 Ekim 2022 tarihine ertelendiği açıklandı. Haberi Sertab Erener de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

DÜĞÜN SONBAHARA KALDI!...

Oyuncu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy geçtiğimiz aylarda İzmir’de aile arasında nişan yapmıştı.

“Yasak Elma”dan ayrılan Berk Oktay, “Bir Küçük Günışığı” dizisinde başrol oynamaya başlayınca yoğun bir iş temposuna giren ünlü oyuncu çift evlenmeye bir türlü fırsat bulamamıştı.

Yeni sezonda “Kuruluş Osman” dizisine devam edecek olan Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay nikah tarihine sonunda karar verdi. İki sevilen oyuncu 09 Eylül’de Zekeriyaköy’deki evlerinin bahçesinde aile arasında bir nikah yapacak. Ardından 10 Eylül’de de Polonezköy’de çok yakın dostlarının katıldığı eğlenceli bir düğün yapacak. Oktay ve Atiksoy dizi çekimleri nedeniyle balayına daha sonra çıkacak.